Libnet.ro
UNICEF

06:30

Restrictii in traficul din Bucuresti pentru urmatoarele 3 zile: Ce zone trebuie sa evitam

B1 B1,
Restrictii in traficul din Bucuresti pentru urmatoarele 3 zile: Ce zone trebuie sa evitam

Incepand de miercuri si pana sambata, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Capitala. Pe 13. continuă pe B1

Metrorex si RATB introduc biletul unic: Experiment B1 TV in traficul din Bucuresti (VIDEO)

Metrorex si RATB introduc de duminica biletul unic. Tichetul valabil 60 minute va costa cinci lei, iar cel cu 10 calatorii de cate 60 minute pentru fiecare calatorie, 34 lei. Reporterii B1 TV au.

Restrictii de circulatie miercuri in Bucuresti, pentru mitingul transportatorilor care va avea loc in Piata Victoriei

Traficul va fi restrictionat miercuri, in Capitala, intre orele 7:00 - 21:00, pentru mitingul transportatorilor, programat in Piata Victoriei, anunta Agerpres, citand Brigada de Politie Rutiera.

Amenda de 900 de lei pentru un barbat din Bucuresti care a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor

Un barbat din Bucuresti a primit o amenda de 900 de lei, dupa ce a postat pe Facebook mai multe mesaje in care ii jigneste pe jandarmi, numindu-i, printre altele, sclavi, scrie news. ro.

FOTOGALERIE Zeci de mesaje ironice si amuzante la protestul din Bucuresti: Am pierdut regina, am pierdut regele, am ramas cu nebunii

Protestul din Piata Victoriei din Bucuresti a strans duminica seara zeci de pancarte cu mesaje muscatoare si amuzante la adresa coalitiei care incearca decapitarea Justitiei. Mesajele amintesc de protestele din ianuarie-februarie, cand creativitatea protestatarilor romani a facut inconjurul lumii.

Camin de nefamilisti din Bucuresti, distrus de un incendiu: Zeci de oameni au ramas pe drumuri(VIDEO)

Zeci de oameni au ramas fara un acoperis deasupra capului dupa ce blocul in care locuiau a ars ca o torta. Caminul de nefamilisti, aflat in sectorul 1 al Capitalei, s-a aprins din senin, iar.

O femeie legata de calea ferata plus sloganul Cu un TGV ar fi suferit mai putin - Metoda unui primar din Franta pentru a cere trenuri de mare viteza si in localitatea sa

Un primar de extrema dreapta din sudul Frantei, deja un obisnuit al gesturilor provocatoare, a starnit luni o polemica vie dupa ce a inaugurat o campanie de afisaj cu o femeie legata pe o cale ferata, in cadrul unei campanii publicitare care cere ca trenurile de mare viteza sa circule si prin localitatea pe care o conduce, Beziers, scrie AFP.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )