Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un roman, fost angajat al Guvernului, a fost expulzat din SUA

B1 B1,
Un roman, fost angajat al Guvernului, a fost expulzat din SUA

Autoritatile americane au expulzat un cetatean roman condamnat pentru ca a acordat sprijin material Fortelor Armate Revolutionare din Columbia FARC), informeaza Agerpres. O instanta americana l-a. continuă pe B1

Turcia creste taxele vamale pentru anumite produse din SUA

Turcia a majorat, in aceasta saptamana, tarifele vamale pentru anumite produse importate din SUA, variind de la automobile la tigarete, pe fondul unei crize financiare si al tensiunilor crescute dintre Washington si Ankara, informeaza Reuters. Potrivit unui decret semnat de presedintele Recep Tayyip Erdogan si publicat in Monitorul Oficial, au fost introduse tarife vamale suplimentare pentru 22 de produse. Au fost vizate in special autoturismele americane, pentru care vor fi percepute tarife vamale suplimentare de 120%, precum si bauturile alcoolice produse in SUA, carora li se vor aplica tarife vamale suplimentare de 140%. Alte cresteri sunt prevazute pentru produse precum cosmetice, orez si carbune, potrivit Agerpres.

Erdogan anunta boicotarea produselor electronice din SUA

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi ca Turcia va boicota produsele electronice din SUA, drept contramasura in disputa cu Washingtonul care a provocat scaderea lirei la niveluri record, scrie Reuters.

Acuzatii grave pentru un roman din SUA. incerca sa vanda arme unor agenti sub acoperire

Autoritatile de imigrare din Statele Unite au expulzat marti un cetatean roman condamnat pentru a fi acordat sprijin material Fortelor Armate Revolutionare din Columbia FARC), a informat joi Agentia pentru.

Un al treilea roman, printre victimele prabusirii podului din Italia. in ce stare este barbatul

Un al treilea roman a fost ranit in urma tragediei din Italia, acolo unde un pod s-a prabusit. Romanul este in varsta de 34 de ani si se numara printre persoanele ranite in urma prabusirii podului.

Circa 80 de masini au fost incendiate intr-un oras din Suedia. Autoritatile vorbesc despre un atac coordonat

Circa 80 de masini au fost incendiate in cursul noptii de luni spre marti la Goteborg, in Suedia, intr-un act considerat coordonat cu cel putin o luna inainte de alegerile legislative.

Sute de publicatii din SUA au lansat o campanie pentru libertatea presei, dupa criticile lui Trump

Peste 300 de publicatii din Statele Unite au initiat o campanie coordonata de cotidianul The Boston Globe in sensul apararii libertatii presei, criticand atitudinea presedintelui Donald Trump, care a denuntat in mod repetat stirile false si i-a catalogat pe jurnalisti inamicul poporului, potrivit Mediafax. Donald Trump a denuntat frecvent stirile false, iar recent i-a numit pe ziaristi inamicul poporului, oameni foarte periculosi si bolnavi. Editorial NY Times: O presa libera are nevoie de voi .

Cele mai bune orase in care sa locuiesti: Niciun oras din SUA in top 10

Cu un scor aproape perfect 99,1 din 100), Viena a detronat Melbourne si a devenit cel mai bun oras in care sa traiesti, potrivit raportului realizat de Economist Intelligence Unit. Melbourne a ocupat timp de sapte ani la rand prima pozitie in topul.

Tariceanu invoca STATUL PARALEL la Bruxelles, dupa ce a fost ceruta excluderea ALDE din familia europeana

Calin Popescu Tariceanu ii raspunde sefei partidului liberal austriac NEOS, care a cerut excluderea partidului lui sau din familia europeana ALDE. Tariceanu sustine ca ALDE a aparat drepturile si liberta.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )