Libnet.ro
UNICEF

07:00

Scenariu BOMBA: Marea Britanie ar putea ramane in UE. AVERTISMENTUL lui Nigel Farage

B1 B1,
Scenariu BOMBA: Marea Britanie ar putea ramane in UE. AVERTISMENTUL lui Nigel Farage

Unul dintre cei mai fermi sustinatori ai Brexitului, eurodeputatul britanic Nigel Farage, a lansat un scenariu exploziv cu privire la reusita procesului de divort dintre Regatul Unit si Uniunea. continuă pe B1

UE vrea ca cetatenii sai sa isi pastreze drepturile de rezidenta in Marea Britanie dupa Brexit

Uniunea Europeana vrea ca cetatenii sai sa pastreze drepturile de rezidenta in Marea Britanie dupa iesirea acestei tari din UE, in perioada de tranzitie, au spus astazi ambasatorii celor 27 de state membre la Bruxelles, pozitie care i-ar putea deranja pe sustinatorii Brexit, transmite Reuters.

Preot roman in Marea Britanie: nu e platit pentru serviciile sale pastorale si munceste in constructii ca sa se intretina

Preotul Paul Loghin 33 de ani) are o activitate pastorala voluntara in Marea Britanie, pentru romanii credinciosi de acolo, si se intretine ca specialist in amenajari interioare.

Vestea care a socat Marea Britanie: A murit! Ce s-a descoperit dupa cateva ore insa

O veste a facut valuri in Marea Britanie, dupa ce vedeta unui show extrem de popular in Regat a fost declarata moarta. Rebekah Shelton, vedeta in show-ul Big Brother - a fost declarata moarta.

O femeie a fost arestata pe un aeroport din Marea Britanie, fiind suspectata de pregatirea unor acte teroriste

O femeie de 27 de ani, din Marea Britanie, a fost arestata pe aeroportul Heathrow, dupa un zbor din Etiopia. Femaia este suspectata ca ar fi pregatit acte de terorism. A fost arestata si urmeaza sa fie.

Motivul pentru care Donald Trump si-a anulat vizita oficiala din Marea Britanie

Donald Trump si-a anulat vizita din Marea Britanie, motivand ca nu a fost niciodata un mare fan a noii ambasade SUA din Londra la deschiderea careia trebuia sa participe. Presedintele american ar fi trebui.

NU IROSITI NICIUN STROP! Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa potabila in mai multe regiuni de pe mapamond. Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie este Cape Town, capitala.

Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cape Town ar putea fi primul oras din lume cu rezervele de apa potabila ajunse la zero pana in luna martie a acestui an. Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa in orasul african, .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )