Libnet.ro
UNICEF

15:30

Nominalizarile Zmeura de Aur 2020: care sunt cele mai proaste filme si interpretari

Adevărul Adevărul,
Nominalizarile Zmeura de Aur 2020: care sunt cele mai proaste filme si interpretari

Cu doar o zi inainte ca Hollywood-ul sa celebreze cele mai bune filme la gala premiilor Oscar 2020, au fost dezvaluite nominalizarile la Zmeura de Aur 2020, trofee ce sunt acordate anual celor mai proaste interpretari si productii cinematografice. continuă pe Adevărul

Top 10 telefoane 2020: care sunt cele mai rapide smartphone-uri ale momentului

In cazul in care te gandesti la achizitia unui nou smartphone, are trebui sa ai in vedere acest clasament al celor mai rapide telefoane din 2020. Realizatorii benchmark-ului AnTuTu si-au.

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Trebuie sa recunoastem ca retele sociale ne-au schimbat viata, iar studiile arata ca din ce in ce mai multi romani aleg sa traiasca ghidati de influenceri. Cum arata clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online si cine sunt cei care-i inspira pe romani ne spune Lorena Burlacu.

Cele mai puternice semne zodiacale. Scorpionii nu se opresc pana nu isi indeplinesc telurile

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai des intalnite caracteristici ale fiecarei zodii in parte si astfel au descoperit care sunt cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele? .

ALERTA METEO! Rasturnare de situatie, VREMEA SE SCHIMBA RADICAL! Vezi care sunt CELE MAI AFECTATE JUDETE!

ANM a emis, de miercuri de la ora 11:30 pana joi la ora 08:00 un cod portocaliu si unul rosu de vant si ninsori.

Ele sunt cele mai fidele zodii in dragoste: La bine si la rau, pentru toata viata

In horoscopul dragostei exista patru nume de zodii pentru care astrele au o aliniere aparte a planetelor atunci cand vine vorba de relatii serioase, lungi, cu acelasi partener. Fidelitatea poate fi pentru ei caracteristica definitorie, iar ca motto au adesea celebra fraza pana la adanci batraneti.

Specialist: Creste numarul incidentelor de neplata. Cele mai afectate sectoare sunt cel farmaceutic, distributie si constructii. Insolventele vor creste in 4 din 5 tari in acest an

Ne asteptam ca panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani sa-si modifice sensul. incetinirea cresterii economice si accentuarea dezechilibrelor la nivelul deficitului de cont curent si al celui bugetar reprezinta motive de ingrijorare la nivel macroeconomic. De asemenea, vedem o crestere a numarului de incidente de neplata, coroborata cu o crestere a termenelor de incasare raportata ori confirmata de companii. Cele mai afectate sectoare sunt cel farmaceutic, distributie cu precadere non-alimentar, constructii si sectoarele aferente, spune Mihai Alexandru Chipirliu, Head of Risk Analysis, Euler Hermes Romania.

Cum sa iti dezgheti masina in doar 5 minute. Cele mai utile trucuri pentru soferi

Iarna ne-a luat pe nepusa masa, dupa ce in prima luna a sezonului rece ne-a intampinat cu temperaturi de primavara. Iata cum sa-ti dezgheti masina in 5 minute! Zapada a inceput de acum sa le dea batai de cap soferilor. Uite cele mai utile trucuri care sa-ti salveze timpul si energia! Ianra 2020: Cum sa-ti .

FIS Children Trophy si FIS SES 2020, cele mai mari competitii de schi alpin din Romania

Peste o suta de schiori din intreaga lume vor participa la doua dintre cele mai mari competitii de schi alpin organziate la noi in tara. Este vorba despre FIS Children Trophy si FIS SES 2020 Race - doua curse inscrise in caldendarul oficial al Federatiei Internationale de Schi FIS).

Atentie, soferi. Cum sa iti protejezi masina in timpul iernii. Cele mai utile trucuri care te tin departe de service

Specialistii atrag atentia ca frigul poate sa ne trimita masina in service, in cazul in care nu tinem cont de cateva reguli de baza, necunoscute, poate, pentru unii. Cele mai utile trucuri care te tin departe de mecanic. Cum sa iti protejezi masina in timpul iernii? Inginerul Alex Domide a dat un interviu pentru Adevarul, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )