Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adevarul Live, de la ora 12. Cat de periculosi sunt Smiley si Pavel Bartos pentru adolescentii romani?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 12. Cat de periculosi sunt Smiley si Pavel Bartos pentru adolescentii romani?

Un spot in care Smiley si Pavel Bartos fac acrobatii pe un tren aflat in miscare a fost interzis de CNA, dupa ce mai multi adolescenti s-au electrocutat incercand, probabil, sa imite ceea ce au vazut in clip. La Adevarul Live, de la ora 12. 00, publicitarul Bogdan Naumovici si psihologul Ionut Ghiugan vor explica cum sunt influentati tinerii de ceea ce vad la televizor si cum ajuta interdictia de difuzare la cresterea popularitatii unei reclame. continuă pe Adevărul

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii discutam la Adevarul Live, de la ora 12.

Adevarul Live, ora 11.00: Ucraina, la un pas de anarhie?

Criza din Ucraina a intrat intr-o noua faza, dupa ce autoritatile de la Kiev nu au putut recastiga controlul asupra oraselor ocupate de separatisti. Fostul director al SIE, Catalin Harnagea, jurnalistul Cristian Unteanu si trimisul special al ziarul Adevarul la Slaviansk, Mircea Barbu, vor discuta incepand cu ora 11. 00 la Adevarul Live despre iminenta razboiului civil si implicare unor forte paramilitare de o parte si de cealalta.

Adevarul Live, de la ora 11.00: GrigoreCartianu despre razboinicii din ploaie

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, luni, la Adevarul Live de la ora 11. 00, ultimele declaratii pe marginea evenimentelor din Ucraina care incing atmosfera electorala romaneasca. Presedintele si premierul se contreaza pe teme externe de cateva saptamani in timp ce tara sta sub cod de ploi si inundatii.

BACALAUREAT 2014 A patra lectie la Matematica, pentru profilul Tehnologic, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua cu o noua lectie la Matematica, a patra, pentru cei de la profilul Tehnologic, sustinuta de profesorul Costel Chites, de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, de asemenea lector dr. la Universitatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti.

Despre relatia parinte-elev si granita fina dintre control si ajutor, la Adevarul Live. Parintele trebuie sa fie un prieten pentru copilul sau

Ce ar trebui sa insemne ajutorul parintilor in educatia copiilor si ce se intampla cand controlul e exagerat, iar standardele prea inalte? Despre rolul parintilor in educatia copiilor si cum ar trebui sa intervina profesorii am discutat la Adevarul Live cu profesorul de Istorie Corneliu Riegler, de la Colegiul National George Cosbuc si cu psihologul Diana Ioanes, consilier scolar la acelasi liceu.

Cartianu, Adevarul Live: Ar fi bine ca Basescu sa nu mai repete ce a facut cu PMP pe malul marii

Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, luni, la Adevarul Live, ultimele declaratii pe marginea evenimentelor din Ucraina care incing atmosfera electorala romaneasca. Presedintele si premierul se contreaza pe teme externe de cateva saptamani in timp ce tara sta sub cod de ploi si inundatii.

Mihai Razvan Ungureanu, de la ora 15.00, la Adevarul Live, despre doi ani de guvernare Ponta

Liderul formatiunii Forta Civica FC), Mihai Razvan Ungureanu, va vorbi incepand cu ora 15. 00 la Adevarul Live despre bilantul celor doi ani de guvernare Victor Ponta, dar si despre conflictul din Ucraina. Fata in fata cu MRU vor sta Dan Marinescu, redactor-sef al ziarului Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live Corespondenta de la Slaviansk: Numarul baricadelor creste de la zi la zi

Ucraina se afla deja intr-un razboi civil, transmite Mircea Barbu, corespondentul Adevarul la Slaviansk, si Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul la Bruxelles.

VIDEO Adevarul Live: corespondenta de la Slaviansk. Cat de aproape este Ucraina de un razboi civil

Corespondentul Adevarul la Slaviansk, Mircea Barbu, intra in dialog cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu. Alaturi de ei va intra si Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul de la Bruxelles.

VIDEO Ucraina, la un pas de anarhie? Fostul sef al SIE, Catalin Harnagea: Rusia vrea centura de siguranta Crimeea - Transnistria - Kaliningrad

Criza din Ucraina a intrat intr-o noua faza, dupa ce autoritatile de la Kiev nu au putut recastiga controlul asupra oraselor ocupate de separatisti. Fostul director al SIE, Catalin Harnagea, jurnalistul Cristian Unteanu si trimisul special al ziarului Adevarul la Slaviansk, Mircea Barbu, au discutat la Adevarul Live despre iminenta razboiului civil si despre implicarea unor forte paramilitare de o parte si de cealalta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2818 seconds )