Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Reuniunea Seinfeld s-a petrecut la Super Bowl

Adevărul Adevărul,
VIDEO Reuniunea Seinfeld s-a petrecut la Super Bowl

Proiectul secret anuntat de Jerry Seinfeld, creatorul si unul dintre protagonistii serialului de succes Seinfeld, a fost dezvaluit in cadrul celei de-a 48-a Finala a Campionatului American de Fotbal. continuă pe Adevărul

VIDEO Cand cea mai buna parte din Super Bowl e David Beckham

Nu sunt innebunita dupa fotball, imi spune Natalia, o chelnerita dintr-un cafe bar din Soho, unde am venit impreuna cu niste prieteni pentru a asista la primul Super Bowl din viata mea. De fapt, e si primul meci de fotbal american pe care ar trebui sa-l urmaresc in intregime.

Hashtagul a castigat Super Bowl-ul

Reclamele de anul acesta de la Super Bowl au adus in centrul atentiei, mai mult ca niciodata, cuvantul anului 2013: hashtag. Acesta a fost folosit in 31 de reclame, mai mult decat oricare alta mentiune a retelelor sociale.

Seattle Seahawks a castigat cea de-a 48-a editie a Super Bowl-ului

Seattle Seahawks a evenit in premiera campioana NFL, dupa ce a castigat in fata celor de la Denver Broncos, in una dintre cele mai dezechilibrate editii din istoria Super Bowl-ului. Pe MetLife Stadium din New Jer.

Seattle Seahawks castiga Super Bowl

Seattle Seahawks au castigat duminica noapte Super Bowl-ul american, castigand meciul cu Denver Broncos intr-o maniera categorica, 43-8.

Super Bowl, un show de sute de milioane de dolari. Toata America e conectata la finala campionatului de fotbal american

In aceasta noapte, la ora 1. 30, ora Romaniei, suburbia New Jersey din New York va gazdui Super Bowl-ul american, cel mai urmarit eveniment sportiv al anului din America. Evenimentul va fi transmis in Romania de Sport 1.

Premiera in Super Bowl: Campioana Americii este Seattle Seahawks.

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima data in istoria sa finala ligii profesioniste de fotbal american NFL). Seahawks a cucerit titlul dupa ce a invins, in finala cunoscuta sub numele de Super Bowl, echipa Denver Broncos, cu scorul de 43-8. Denver Broncos a castigat de doua ori titlul in SUA si desi a avut cea mai buna ofensiva din intregul campionat de aceasta data, in finala de la East Rutherford, nu s-a mai putut impune din nou. Noii campioni ai SUA, Seahawks, au avut cea mai .

Un barbat a intrerupt conferinta de presa de dupa Super Bowl: 9/11 a fost orchestrat de guvernul nostru

Un barbat a intrerupt conferinta de presa a celui mai bun jucator din Super Bowl XLVIII, Malcolm Smith. Total dezinteresat de ceea ce avea de spus MVP-ul finalei de fotbal american, barbatul s-a repezit pe scena,.

Echipa Seattle Seahawks obtine prima sa victorie in Super Bowl

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima oara in istoria sa marea finala a Ligii profesioniste de fotbal american NFL), Super Bowl, informeaza AFP. Ea a invins cu scorul de 43-8 22-0) formatia Denver Bron.

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

FBI anunta ca praful trimis hotelurilor din apropierea stadionului unde se va tine Super Bowl era inofensiv

Substanta din plicurile trimise la hotelurile din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl era inofensiva, a anuntat, sambata, FBI. Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )