Libnet.ro
UNICEF

07:00

Regizorul seriei Fantastic Beasts, replica pentru cei care nu-l vor pe Johnny Depp in film: Este un om bun si decent

Adevărul Adevărul,
Regizorul seriei Fantastic Beasts, replica pentru cei care nu-l vor pe Johnny Depp in film: Este un om bun si decent

Vestea ca Johnny Depp va face parte din distributia filmului Fantastic Beasts i-a revoltat pe fanii francizei Harry Potter, avand in vedere reputatia negativa creata in jurul actorului dupa ce a fost acuzat de violenta domestica de catre fosta sa sotie, actrita Amber Heard. Regizorul francizei il apara insa pe actor si spune ca nu va renunta la colaborarea cu acesta. continuă pe Adevărul

Veste incredibila pentru cei care beau cafea in fiecare dimineata. Ce spun medicii

Cei care nu isi pot incepe ziua daca nu beau o cana de cafea s-ar putea contrunta cu o mare problema, spunspecialistii. Este vorba despre dependenta de cofeina, care a fost recunoscuta ca o.

Designerul Alina Marica a lansat noul magazin Maressia in Bucuresti pentru cei care iubesc traditia

Colectia Maressia include vestimentatie de zi si de seara si accesorii, create in stilul exclusivist al Alinei Marica. Denumirea se potriveste perfect cu conceptul brandului: acela de a aduce simbolurile din traditionalul romanesc si de a le reinvia pe haine moderne, in tendinte: haine confortabile, in tendinte, piese vestimentare de serie mica si unicate. Materialele folosite la realizarea hainelor Maressia sunt tesute din fire naturale de lana, in, matase, bumbac intr-o fabrica in Romania in care calitatea este prioritara.

Tolontan: Om fi oameni, dar pentru cei care ne conduc NU suntem persoane!

PNL-ul Monei Musca si PSD-ul lui Adrian Nastase au inteles mai mult din democratie decat inteleg politicienii de astazi. Aceasta este concluzia lui Catalin Tolontan, dupa ce o societate.

Ce obtin cei care renunta la cetatenia romana. Zeci de mii de romani au facut asta in ultimii 20 de ani

Cei mai multi dintre romanii care renunta la cetatenie o fac pentru ca statul in care au emigrat nu accepta o a doua cetatenie sau pur si simplu pentru ca nu mai vor sa fie romani sau sa.

MAE: Incepand cu 1 decembrie, romanii vor putea intra fara vize in Canada. Cei care merg cu avionul trebuie insa sa obtina o autorizatie electronica

Ministerul Afacerilor Externe reaminteste ca, incepand cu data de 1 decembrie 2017, de la orele 16. 00 ora Romaniei), cetatenii romani vor beneficia de posibilitatea de a calatori in Canada fara vize, pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic inclusiv pentru vizitarea familiei / cunostintelor sau pentru prospectarea oportunitatilor de afaceri), pe baza oricarui pasaport romanesc valabil.

Platforma virtuala Wienerberger cu recomandari pentru renovarea acoperisului si constructia casei (P)

Pentru cei care isi renoveaza sau isi construiesc o casa, Wienerberger ofera recomandari practice. Platforma instacasa. ro este si prima retea de socializare care faciliteaza interactiunea dintre cei care si-au renovat sau construit o casa si cei care doresc sa primeasca informatii relevante pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele de constructie. Include solutii practice din partea expertilor care ii intampina pe utilizatori in sectiunea Sfaturile specialistilor , precum si un forum de discutii in care vor raspunde atat specialistii companiei, cat si alti utilizatori care au incheiat un proiect de constructie sau renovare si doresc sa impartaseasca din experienta lor .

Politia, cu ochii pe cei care vand ilegal artificii

Politia Romana continua si in acest an actiunea nationala Foc de artificii, pentru verificarea legalitatii operatiunilor cu articole pirotehnice desfasurate de catre persoanele fizice si juridice.

Vesti bune pentru romanii care isi vor petrece minivacanta la munte. Sezonul de ski va fi deschis inca din aceasta perioada

Caderile masive de zapada au si o parte buna. Sezonul de ski se va deschide in acest an mult mai devreme decat in anii precedenti. Sunt deja multe zone in care stratul de zapada.

Sa tot faci filme in Serbia! Reduceri substantiale pentru producatorii care turneaza filme in tara vecina

Industria cinematografica sarba este binecunoscuta pentru productiile ei de succes. Spre a amplifica si dinamiza aceasta productie, dar si pentru a promova Serbia si valorile ei. Film Center Serbia a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )