Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cele mai ciudate scenarii sexuale din filme

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai ciudate scenarii sexuale din filme

Vara aceasta se poarta filmele cu tematica scandaloasa si sexuala. Dupa lansarea filmului Adore, in care doua mame se indragostesc una de fiul celeilalte, Lars Von Trier capteaza acum atentia cu mult discutata pelicula Nymphomaniac, in care scenele de sex dintre actori sunt cat se poate de reale. continuă pe Adevărul

Cele mai stupide legi sexuale din lume

In lume inca mai exista unele legi sexuale cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare.

Secvential: Cele mai mari catastrofe rutiere din istoria Romaniei - Urme sterse rapid cu buldozerele si armele cenzurii

Adrian Ursu a aratat, in editia de duminica a emisiunii Secvential, cum au inteles autoritatile romane sa gestioneze doua evenimente extrem de tragice petrecute pe soselele din Romania: accidentul de la.

Faze Tari:Au cazut pe geam cand faceau sex; Cele mai fascinante si infricosatoare insule din lume; Descoperirea care a ingrozit-o. Ce a gasit o pensionara intr-o valiza aruncata pe un lac

Cauti o noua cariera? Un acvariu din China angajeaza sirene. Iti place apa? Poate fi o sansa pentru tine. Un acvariu din China angajeaza sirene care sa distreze. A scapat de inchisoare, dar judecatorii i-au interzis pe viata sa se mai uite la filme porno. Bizarul scandal sexual care a facut inconjurul lumii in urma cu un an, in care un barbat.

Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

Pentru cine vrea cu adevarat sa-si condimenteze viata sexuala, site-ul Womansday. com propune o lista a celor mai potrivite pozitii sexuale, in functie de fiecare incapere din casa pe care decizi s-o incerci.

Cum eviti cele mai comune 5 motive de cearta intr-o casnicie

Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Nu exista relatie de lunga durata perfecta, fara conflicte si certuri, insa cele mai multe probleme pot fi depasite. Iata care sunt cele mai comune 5 surse de conflicte.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading .

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cele mai sanatoase retete de vara, de la bucatarii The Flavours

Bucatarii The Flavours iti dezvaluie cele mai sanatoase retete de vara si explica de ce le-au intrecut pe femei in arta culinara.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )