Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Cele mai virale reclame de pe Youtube in 2019: ce spot ocupa primul loc, cu 39,5 milioane de vizualizari

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai virale reclame de pe Youtube in 2019: ce spot ocupa primul loc, cu 39,5 milioane de vizualizari

Platforma Youtube a realizat clasamentul celor mai virale reclame, spotul de pe primul loc avand aproape 40 de milioane de vizualizari. continuă pe Adevărul

Cele mai cerute interventii estetice in 2019

Avansul tehnologiei in industria de infrumusetare a generat o cerere si mai mare de proceduri estetice in 2019 comparativ cu anii precedenti. In special luand in considerare dezvoltarea segmentului interventiilor non-invazive si minim-invazive ce ofera rezultatele dorite fara a mai fi nevoie de operatii si perioade de recuperare.

Cele mai reusite aparitii red carpet in 2019

Evenimentele cu staif de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in tinute senzationale. Iata cateva dintre cele mai reusite aparitii red carpet in 2019! .

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume

Actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare in urma cu un an, zilele acestea taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

Printesa Charlene de Monaco cele mai stilate aparitii din ultimul an

De cand a devenit printesa, Charlene de Monaco nu a dezamagit niciodata prin aparitiile sale. Este un veritabil etalon de stil si eleganta, iar astazi va invitam sa admiram impreuna cateva dintre cele mai reusite aparitii ale sale din ultimul an.

Rise Project, ancheta jurnalistica despre Stapanii plajelor - cluburile coruptiei: Cele mai titrate cluburi din Mamaia au fost construite si functioneaza pe plajele retrocedate ilegal de catre Radu Mazare

Cele mai titrate cluburi din Mamaia au fost construite si functioneaza pe plajele retrocedate de Radu Mazare, pe vremea cand acesta era primar al Constantei, sustine Rise Project, in ancheta jurnalistica.

20 cele mai frumoase colinde de Craciun. Stefan Hrusca nu putea lipsi din top!

Momentele in care asculti colinde alaturi de familie si prieteni sunt clipe de magie pura. in ziua de Craciun, colindele romanesti sau straine ne fac viata mai senina. in fiecare an, copiii pornesc la colindat in Ajun de Craciun si colinda cu diferite cantece de sarbatoare pana de Anul Nou. 20 cele mai frumoase colinde .

LUDOVIC ORBAN: Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor

Prin politici bazate pe respect, recunoastere reciproca a drepturilor si a valorilor, toleranta, dialog si reprezentare democratica la nivel politic si institutional, Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor, afirma premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase casnicii. Taur si Rac, o viata impreuna

Chimia dintre doua persoane ii poate aduce si pastra impreuna, astfel ca tot mai multe cupluri realizeaza ca sunt pe aceeasi lungime de unda si decid sa-si uneasca destinele. Din punct de vedere al astrelor, exista zodii care se inteleg de minune si ajung sa aiba cele mai durabile si fericite casnicii.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2020

Iata care sunt cele mai fericite semne zodiacale ale anului 2020.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )