Libnet.ro
UNICEF

07:30

The Sun: Meciul Romania-Suedia a fost oprit dupa dupa josnicul abuz rasist al fanilor romani la adresa lui Alexander Isak

B1 B1,
The Sun: Meciul Romania-Suedia a fost oprit dupa dupa josnicul abuz rasist al fanilor romani la adresa lui Alexander Isak

Jurnalistii de la The Sun noteaza, sambata, ca meciul dintre Romania si Suedia, disputat vineri seara pe Arena Nationala, a fost oprit dupa dupa josnicul abuz rasist al fanilor romani la adresa atacantului. continuă pe B1

The Sun: Meciul Suediei, oprit dupa josnicul abuz rasist al fanilor romani la adresa lui Alexander Isak

Meciul Suediei a fost oprit dupa josnicul abuz rasist al fanilor romani la adresa atacantului Alexander Isak, a titrat The Sun, in urma partidei de vineri, de pe Arena Nationala, din preliminariile Euro-2020.

Deputatul Catalin Radulescu, scandal in Capitala cand a fost oprit dupa ce ar fi trecut pe rosu

Deputatul Catalin Radulescu a facut scandal, miercuri seara, dupa ce ar fi fost prins trecand cu masina pe rosu, in Capitala. Politistii au pus o autospeciala in fata lui, insa Radulescu a continuat scandalul. Politicianul a negat incidentul si a spus ca politistii ii sunt prieteni.

Digisport: Josnicul abuz rasist al fanilor romani! Incidentul de pe Arena Nationala a facut inconjurul lumii. Ce scrie presa internationala

Meciul Suediei a fost oprit dupa josnicul abuz rasist al fanilor romani la adresa atacantului Alexander Isak, a titrat The Sun, dupa partida de aseara.

Gica Hagi, sfaturile pentru elevii lui Contra si ce spune despre situatia lui Ianis la Genk: A fost oprit din crestere

Prezent in studioul Telekom Sport, Gheorghe Hagi a vorbit despre partida Romaniei cu Suedia, dar si despre situatia dificila a lui Ianis la Genk. Tehnicianul celor de la FC Viitorul le-a oferit cateva sfaturi elevilor lui Contra pentru duelul cu nordicii: trebuie sa fii iute in tot ce faci - in gandire, in miscare, in pasare. in plus, Hagi nu are un raspuns concret despre faptul ca fiul sau nu mai este titular la campioana Belgiei: Nu inteleg ce s-a intamplat. Nu e bine, pentru ca el a fost oprit din crestere.

O profesoara din SUA a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca elevii

Caz revoltator intr-o scoala din statul american Washington. O profesoara a fost arestata dupa ce ar fi amenintat ca o sa ii impuste pe elevi. Aceasta ar fi spus acest lucru unui alt adult marti seara,.

O profesoara din Washington a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca studenti

O profesoara din statul american Washington a fost arestata dupa ce ar fi amenintat sa impuste studenti, relateaza BBC.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: in ultimii ani, economia Romaniei a fost condusa dupa doua bugete, unul fiind folosit pentru finantarea baronilor locali. E exact ca metoda folosita de Al Capone (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, situatia gasita la minister dupa plecarea PSD de la guvernare. Citu a declarat ca, in ultimii ani, Romania a fost.

Descoperire socanta intr-o gradinita privata. 26 de copii mici au fost gasiti dupa un perete fals, in pivnita cladirii. Cine i-a ascuns acolo

Aproape treizecide copii mai mici de trei ani au fost ascunsi de ochii autoritatilor, in spatele unor pereti falsi, intr-o gradinita privat din Colorado, SUA. Politistii fusesera anuntati,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )