Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raiduri anti-teroriste in mai multe orase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raiduri anti-teroriste in mai multe orase

Autoritatile din Rusia au intensificat actiunile menite sa descurajeze orice fel de tentativa de atac terorist. Fortele de ordine sunt prezente in numar mare in orasele care gazduiesc meciuri si nu numai. continuă pe Ziarul Bursa

Raiduri anti-teroriste in mai multe orase

Autoritatile din Rusia au intensificat actiunile menite sa descurajeze orice fel de tentativa de atac terorist. Fortele de ordine sunt prezente in numar mare in orasele care gazduiesc meciuri si nu numai.

Cod galben de furtuni si descarcari electrice, in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile marti pentru mai multe judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

VIDEO Rupere de nori n Alba Iulia, mai multe strazi au fost inundate

Mai multe strazi din Alba Iulia, intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate, duminica, in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare, transmite Mediafax.

Andrei Nastase a depus contestatii invocand incalcari la mai multe sectii de votare

Concurentul Andrei Nastase a depus cateva contestatii, invocand incalcari flagrante ale legislatiei, care, potrivit lui, au fost depistate la mai multe sectii de votare. intr-un comunicat, se mentioneaza ca persoane neidentificate, exponenti ai PSRM, au intocmit si au depus mai multe cereri in numele unor persoane care, chipurile, se afla in imposibilitate de a se deplasa la sectia de votare, solicitand votarea cu urna mobila, transmite IPN.

Un obsedat sexual, retinut de politisti dupa ce a agresat mai multe femei pe strada

Un barbat in varsta de 30 de ani, suspectat ca a agresat sexual mai multe tinere, a fost retinut de politisti. Acesta avea obiceiul sa atinga in zone intime tinere pe care le acosta pe strada.

Cod galben de ploi si grindina n Capitala si mai multe judete din tara / Cod portocaliu n Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis marti Cod galben de grindina de dimensiuni mici, averse, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice in Capitala si mai multe judete din tara. De asemenea, in Tulcea si Constanta este avertizare de Cod portocaliu.

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara. in Teleorman, o ploaie de doar cateva minute a inundat zeci de case, iar in Bistrita-Nasaud, un drum national a fost blocat din cauza aluviunilor.

Nationalistii fostului premier sloven Jansa, creditati cu cele mai multe voturi in alegerile legislative

Un partid de opozitie, condus de fostul premier sloven Janez Jansa a obtinut cele mai multe voturi in alegerile parlamentare, duminica, insa nu suficiente cat sa formeze singur un guvern, potrivit unui exit-poll, relateaza The Associated Press.

Cod galben de vijelie in aceasta seara, in mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis, duminica seara, avertizari cod galben de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, cu aspect de vijelie, pentru mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii.

O ploaie torentiala a blocat sistemele de canalizare din Alba Iulia. Mai multe strazi au fost inundate

O ploaie torentiala a inundat Alba Iulia. Mai multe strazi intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare. Apa pe carosabil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )