Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexa, batut de Anamaria Prodan: Clubul Astra a reactionat oficial dupa ce antrenorul sau a fost umilit in public

Adevărul Adevărul,
Alexa, batut de Anamaria Prodan: Clubul Astra a reactionat oficial dupa ce antrenorul sau a fost umilit in public

La doar 39 de ani, Dan Alexa risca sa-si incheie prematur cariera de antrenor. Asta dupa ce, fostul mijlocas a luat un pumn de la sotia lui Laurentiu Reghecampf. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, speriat dupa ce a vazut cum Alexa a fost batut de Anamaria Prodan: Doamne fereste...

Gigi Becali a avut, de-a lungul anilor, multe reactii si declaratii incredibile, insa episodul Alexa Anamaria Prodan l-a lasat, inclusiv pe el, cu gura cascata.

Dumitru Dragomir, reactie mortala dupa ce a vazut cum Alexa a fost batut de Anamaria Prodan: Cum a comentat totul

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) e un personaj savuros si, de aceea, a fost cautat de presa pentru a comenta scandalul weekend-ului in Liga I.

Dan Alexa risca sa fie dat afara de la Astra, dupa incidentul cu Anamaria Prodan

Ioan Niculae, patronul Astra Giurgiu, a vorbit despre incidentul socant dintre impresarul Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, dupa partida Astra Giurgiu - FC Botosani. Pozitia mea fata de acest.

Exista un sport paralel: Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa. Simteam ca imi ia fata Halep

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicatii halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani. Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa Dan Alexa a fost lovit cu pumnul in fata de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga .

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce a fost surprinsa lovindu-l pe Dan Alexa la finalul unui meci

Anamaria Prodan a avut o prima reactie, dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra si FC Botosani, incheiat cu scorul de 2-2. De ce bagati in seama tot? Va rog,.

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un.

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu.

Ea este bruneta pentru care Dan Alexa a primit un pumn de la Anamaria Prodan

Antrenorul Astrei Dan Alexa a fost pedepsit de impresara lui Anamaria Prodan in ceea ce pare o criza de gelozie provocata de o domnisoara focoasa, Andrada, prezenta si ea la meci. in holul de.

Reghecampf arunca bomba: Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a batut pe Dan Alexa dupa meci

S-a spus ca agentul de jucatori, care ar avea o relatie amoroasa cu tehnicianul Astrei, ar fi facut o criza de gelozie, cand a vazut ca amantul ei are o noua prietena, o bruneta prezenta la meciul Astra FC Botosani. Reghe a oferit insa o alta varianta.

VIDEO - Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupameciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Desi este casatorita cu antrenorulLaurentiu Reghecampf, presa a speculat ca Anamaria .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )