Libnet.ro
UNICEF

12:00

EXCLUSIV Boloni, emblematic pentru Romania, pretuit de Ungaria: Imaginea care spune o mie de cuvinte

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Boloni, emblematic pentru Romania, pretuit de Ungaria: Imaginea care spune o mie de cuvinte

Portretul fostului mijlocas a fost plasat pe Puskas Arena de la Budapesta, o arena de 67. 000 de locuri care va gazdui patru meciuri din cadrul Euro 2020. continuă pe Adevărul

Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri. A devenit imediat viral

Ambasada Suediei pentru Romania a dorit sa le transmita tuturor romanilor un mesaj de La multi ani, de ziua lor, insa intr-un mod ceva mai atipic. Postarea care a venit in urma cu putin timp, cu prilejul Zilei Nationale si a Marii Uniri Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri .

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj .

EXCLUSIV Boloni, miscat: Prima sa reactie dupa ce ungurii i-au pus portretul pe stadionul de la Budapesta

Primul fotbalist care a adunat 100 de selectii sub tricolor e invizibil in Romania, dar pretuit si tratat ca o mare glorie in Ungaria.

Pret carburanti 2020. Situatie paradoxala pentru Romania

Pretul carburantilor se va modifica de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand.

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

PISA 2018. Procent ingrijorator pentru Romania, dupa rezultatele testelor. Cati elevi reusesc sa faca performanta in tara noastra

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut a este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele.

HOROSCOP. Astrologul Camelia Patrascanu: Trend astral minunat pentru Romania de Ziua Nationala

Astrologul Camelia Patrascanu a explicat, duminica, la Antena 3 ca, din punct de vedere astral, ziua de 1 Decembrie este una foarte importanta. Este o zi potrivita pentru sarbatoare pentru tara noastra,.

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Adevaruri ascunse. Previziuni pentru Romania in anul 2020

Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse despre lucruri bune si ce incercari vor fiin Romania in anul 2020. Romania in 2020 se afla la incheierea unui ciclu material de noua ani. Asa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )