Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep, favorita la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, favorita la Roland Garros

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros, e favorita Betano la castigarea unui nou titlu pe zgura pariziana. Pe lista cotelor la pariuri online, jucatoarea din Constanta e urmata de un adevarat lot de adversare, unul condus de olandeza Kiki Bertens. continuă pe Online Sport

Sa inceapa balul! Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros si care este traseul virtual spre TROFEU (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, va debuta pe taram francez, marti, impotriva lui Alja Tomljanovic 47 WTA), potrivit gsp. ro, in primul pas spre apararea pretiosului sau Roland Garros. Alte doua.

FOTO Pe mainile unui fotomodel! Cine este francezul care o ajuta pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a facut o schimbare destul de importanta in echipa ei, cel putin pentru turneul de la Roland Garros.

EXCLUSIV Kim Clijsters: Va fi un impact pentru Simona Halep sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica - Pe cine vede cu sanse la castigarea Roland Garros-ului si cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama

Fost numar unu mondial si castigatoare a patru titluri de Grand Slam in cariera, Kim Clijsters este un nume important in istoria tenisului mondial, o voce puternica in circuitul WTA. Belgianca a raspuns unor intrebari adresate de HotNews. ro despre editia din acest an de la Roland Garros. Va fi un impact pentru Simona sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica. Halep stie cum sa foloseasca unghiurile in favoarea ei pe zgura, a precizat, printre altele, fosta campioana. Clijsters a atins si subiecte precum: cine are sanse sa se impuna la Paris sau cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama.

Roland Garros: Programul de marti al sportivilor romani - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic se va disputa dupa ora 15:30

Simona Halep 3 WTA) va debuta marti la Roland Garros, detinatoarea trofeului urmand sa o intalneasca in primul tur pe australianca Ajla Tomljanovic 47 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare a fost programata a treia pe arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 15:30 ora Romaniei). Tot marti, Irina Begu o va intalni pe Lin Zhu, iar Horia Tecau si Marius Copil vor evolua alaturi de partenerii lor in primul tur al probei de dublu.

Halep debuteaza, marti, la French Open 2019: Organizatorii au anuntat programul zilei la Roland Garros

Simona Halep 3 WTA) isi va incepe parcursul la Paris, in speranta ca va reusi sa castige trofeul pe care l-a cucerit, anul trecut, dupa o finala dramatica in fata lui Sloane Stephens.

FOTO Pe mainile unui fotomodel! Cine este francezul care o ajuta pe Simon Halep la Roland Garros

Simona Halep a facut o schimbare destul de importanta in echipa ei, cel putin pentru turneul de la Roland Garros.

Roland Garros (f): Kiki Bertens, Ashleigh Barty si Serena Williams s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Kiki Bertens favorita nr. 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12) s-au calificat in turul secund de la Roland Garros obtinand victorii in minimum de seturi. in aceeasi runda s-a calificat si Serena Williams, insa americanca a avut ceva probleme in fata Vitaliei Diatchenko jucatoarea clasata pe locul 83 WTA a castigat primul set cu 6-2). Caroline Wozniacki 13) a fost surpriza negativa a zilei, fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

Roland Garros (f): Serena Williams, Kiki Bertens si Ashleigh Barty s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Serena Williams favorita nr. 10) a avut parte de un prim set dificil in fata Vitaliei Diatchenko rusoaica a castigat cu 6-2), insa a revenit 6-1, 6-0) si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros. Mai departe au mers si Kiki Bertens 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12), care au obtinut victorii in minimum de seturi. Caroline Wozniacki 13) a parasit competitia fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, eliminata de Veronika Kudermetova dupa ce a castigat primul set cu 6-0

Inca o favorita isi ia la revedere de la Roland Garros inca din primul tur. Caroline Wozniacki cap de serie 13) a cedat in disputa cu Veronika Kudermetova 68 WTA), desi a castigat primul set cu 6-0. Rusoaica si-a adjudecat urmatoarele doua seturi, obtinand calificarea in turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris 0-6, 6-3, 6-3).

Roland Garros: Petra Kvitova s-a retras din competitie - Sorana Cirstea va juca in primul tur cu slovena Kaja Juvan

Petra Kvitova 6 WTA), favorita numarul sase, s-a retras de la Roland Garros inaintea meciului pe care trebuia sa il joace astazi cu Sorana Cirstea. O accidentare la antebratul stang a fortat-o pe jucatoarea din Cehia sa renunte la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Astfel, Cirstea va juca in primul tur cu slovena Kaja Juvan lucky loser, locul 131 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )