Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Caroline Wozniacki, eliminata de Veronika Kudermetova dupa ce a castigat primul set cu 6-0

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Caroline Wozniacki, eliminata de Veronika Kudermetova dupa ce a castigat primul set cu 6-0

Inca o favorita isi ia la revedere de la Roland Garros inca din primul tur. Caroline Wozniacki cap de serie 13) a cedat in disputa cu Veronika Kudermetova 68 WTA), desi a castigat primul set cu 6-0. Rusoaica si-a adjudecat urmatoarele doua seturi, obtinand calificarea in turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris 0-6, 6-3, 6-3). continuă pe Hotnews

Mihaela Buzarnescu eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a parasit turneul de la Roland Garros, luni, in faza primului tur.

Prima favorita eliminata de la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a debutat, duminica, cu o mare surpriza pe tabloul feminin.

Primul meci, prima surpriza imensa la Roland Garros! Angelique Kerber, eliminata de o rusoaica de 18 ani

Angelique Kerber, locul 5 WTA, a fost invinsa, duminica, in primul tur de la French Open, scor 6-4, 6-2, de rusoaica Anastasia Potapova, locul 81 WTA.

Roland Garros (f): Kiki Bertens, Ashleigh Barty si Serena Williams s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Kiki Bertens favorita nr. 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12) s-au calificat in turul secund de la Roland Garros obtinand victorii in minimum de seturi. in aceeasi runda s-a calificat si Serena Williams, insa americanca a avut ceva probleme in fata Vitaliei Diatchenko jucatoarea clasata pe locul 83 WTA a castigat primul set cu 6-2). Caroline Wozniacki 13) a fost surpriza negativa a zilei, fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

Roland Garros (f): Serena Williams, Kiki Bertens si Ashleigh Barty s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Serena Williams favorita nr. 10) a avut parte de un prim set dificil in fata Vitaliei Diatchenko rusoaica a castigat cu 6-2), insa a revenit 6-1, 6-0) si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros. Mai departe au mers si Kiki Bertens 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12), care au obtinut victorii in minimum de seturi. Caroline Wozniacki 13) a parasit competitia fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

Roland Garros (f): Karolina Pliskova, Sloane Stephens si Elina Svitolina, calificate in turul al doilea - Angelique Kerber, eliminata

Karolina Pliskova cap de serie 2), Sloane Stephens 7) si Elina Svitolina 9) s-au calificat fara emotii in turul al doilea de la Roland Garros, obtinand victorii in minimum de seturi. Surpriza zilei de duminica a fost furnizata de rusoaica Anastasia Potapova 18 ani), care a eliminat-o din competitiei pe germana Angelique Kerber, favorita numarul 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros.

Prima surpriza la Roland Garros - Angelique Kerber (favorita 5), eliminata in runda inaugurala de Anastasia Potapova

Prima zi de intreceri de la Roland Garros a adus deja prima eliminare surpriza pe tabloul de simplu feminin. Angelique Kerber 5 WTA), cap de serie numarul 5, a parasit inca din primul tur competitia pariziana, fiind invinsa in doua seturi de rusoaica Anastasia Potapova 81 WTA), scor 6-4, 6-2.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur (4-6, 4-6 vs Ekaterina Alexandrova)

Mihaela Buzarnescu 38 WTA) a parasit inca din primul tur competitia de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Ekaterina Alexandrova 58 WTA). Romanca a acuzat probleme la umarul stang, nu si-a gasit ritmul, a facut foarte multe erori nefortate, iar rusoaica a profitat si s-a impus cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 24 de minute de joc, fructificand a patra minge de meci avuta.

Roland Garros: Programul de marti al sportivilor romani - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic se va disputa dupa ora 15:30

Simona Halep 3 WTA) va debuta marti la Roland Garros, detinatoarea trofeului urmand sa o intalneasca in primul tur pe australianca Ajla Tomljanovic 47 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare a fost programata a treia pe arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 15:30 ora Romaniei). Tot marti, Irina Begu o va intalni pe Lin Zhu, iar Horia Tecau si Marius Copil vor evolua alaturi de partenerii lor in primul tur al probei de dublu.

Roland Garros: Programul de luni al sportivilor romani - Sorana Cirstea vs Petra Kvitova se va juca dupa ora 13:30

Sorana Cirstea va fi prima dintre sportivele romane care va debuta la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va infrunta, luni, pe cehoaica Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul sase. Partida va fi a doua a zilei pe Arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 13:30 ora Romaniei). Tot luni vor putea fi vazuti la competitia de la Paris Mihaela Buzarnescu si Marius Copil.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )