Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai bun marcator al Romaniei s-a retras din echipa nationala. De ce a luat fotbalistul aceasta decizie

Antena3 Antena3,
Cel mai bun marcator al Romaniei s-a retras din echipa nationala. De ce a luat fotbalistul aceasta decizie

Bogdan Stancu i-a anuntat miercuri pe oficialii FRF ca se va retrage din nationala de fotbal a Romaniei. Fotbalistul a trimis un mail pe adresa Federatiei Romane de Fotbal in care anunta retragerea din. continuă pe Antena3

La ce varsta ai parte de cel mai bun amor. Esti de acord?

Un nou studiu indica faptul ca femeile au parte de cel mai bun amor la varsta de 26 de ani si nu 30, asa cum se credea pana acum. in acelasi timp, barbatii se simt cel mai bine in asternut la 32 de ani.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

Bachus, cel mai bun prieten al procurorului DNA Eugen Stoina

Cercetat pentru provocarea unui accident rutier in lant, aflat sub influenta acoloolului, Eugen Stoi.

Bachus, cel mai bun prieten al procurorului DNA, Eugen Stoina

Cercetat pentru provocarea unui accident rutier in lant, aflat sub influenta acoloolului, Eugen Stoi.

(P) Cum alegi cel mai bun polizor unghiular? Sfaturi de la expertii TehnicBazar.ro

Cand piata vine cu atat de multe oferte, devine destul de greu sa alegi ceva despre care sa stii sigur ca e de calitate, ca e ceea ce iti trebuie si ca nu costa o avere. La fel sta situatia peste tot,.

Spitalul Militar Bucuresti a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa

Miercuri, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila SUUMC) a inaugurat cel.

Oscar 2018: filmele in care sa ii vezi pe cei mai buni actori de anul acesta

Ca in fiecare an, competitia de la categoria cel mai bun actor de la premiile Oscar 2018 este acerba. Avem protagonisti in filme de dragoste, filme istorice si filme care nu se pot hotari daca sunt horror sau comedie, asa ca alegerea este cel putin dificila. Premiile Academiei Americane de Film sau, asa cum [].

Cu un plus de 10,8%, Impact devine cel mai rentabil titlu din BET-XT

Ultima saptamana a fost benefica pentru actiunile companiei Impact Developer and Contractor IMP), pretul acestora apreciindu-se cu 10,8%, in raport cu moneda euro, urcand, astfel, pe prima pozitie a randamentelor indicelui BET-XT, al celor mai lichide titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Opel Combo Life isi propune sa devina cel mai bun prieten al familiilor

Opel isi continua ofensiva de produse prin lansarea unui model multifunctional veritabil, noul Opel Combo Life, un autovehicul de familie cu numeroase inovatii. A cincea generatie a modelului Combo are la baza o noua arhitectura.

Steven van Groningen s-a retras din Colegiul Consultativ al Consiliului Concurentei

Steven van Groningen, presedintele executiv al Raiffeisen Bank Romania, s-a retras din Colegiul Consultativ al Consiliul Concurentei, conform unor surse apropiate situatiei. Potrivit informatiilor, Steven van Groningen si-a manifestat de mai mult timp dorinta de a se retrage din Colegiul Consultativ al institutiei, iar mandatul domniei sale ar fi urmat sa expire, oricum, in cateva luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )