Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

B1 B1,
Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

Simona Halep nu joaca vineri, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa primeasca o veste buna. De sapte ori castigatoare de Australian Open, Serena Williams a fost eliminata in turul III de Qiang Wang, la. continuă pe B1

Un tenismen francez a facut un gest jenant la Australian Open. Benchetrit a pus o fata de mingi sa-i decojeasca banana, dar a fost repezit imediat de arbitru (VIDEO)

Elliot Benchetrit, locul 231 ATP, a fost protagonistul unui episod controversat in timpul calificarilor pentru panoul principal de la Australian Open. Tenismenul francez a fost surprins de camere pe.

Povestea continua - Coco Gauff (15 ani) a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Australian Open

Ziua de vineri a fost una plina de surprize la Australian Open, o alta mare favorita la castigarea trofeului parasind prematur competitia. Naomi Osaka cap de serie numarul trei) a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Coco Gauff, noua senzatie a tenisului feminin. in varsta de 15 ani, americanca a facut pasul spre optimi dupa un meci de doar o ora si 17 minute.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Halep si-a aflat adversara din turul III: A provocat o mare surpriza la capatul unui meci teribil

Simona Halep 3 WTA) va juca in urmatoarea runda impotriva sportivei cu cel mai bun clasament dintre cele care i-au iesit in cale pana acum la Australian Open 2020.

VIDEO Surpriza de proportii: Serena Williams, eliminata in turul trei de la Australian Open

De sapte ori castigatoare la Melbourne, Serena Williams a incheiat socotelile cu editia din acest an de la Australian Open, americanca fiind eliminata in turul trei de chinezoaica Wang Qiang, scor 6-4, 6-72), 7-5.

Australian Open, ziua a 5-a: Federer, patru ore de agonie pe teren! Socuri pe banda, premiera Ungariei + primele optimi

Ziua a cincea a fost una agitata si foarte nebuna la Australian Open. Ca o sentinta definitiva a venit ultimul meci al carierei danezei Caroline Wozniacki, iar in rest surprizele s-au tinut lant, venind ca tirul de mitraliera 3 si 12 la feminin, 2 la masculin). Asa cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta rezultatele zilei, reperele si povestile de la Melbourne.

Australian Open, ziua a 4-a. Bilant fain al primelor 10 favorite, ce au facut in decisiv Wawrinka si Thiem + circ a la Kyrgios

Australian Open si-a stabilit tablourile complete pentru saisprezecimi la simplu feminin si masculin. Au fost probleme, joi, pe terenurile exterioare, startul fiind intarziat din cauza acumularii apei si a prafului, de peste noapte. 16 meciuri de dublu au fost amanate, dar, la simplu, suntem in grafic. Cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta toate reperele si rezultatele zilei a 4-a de la Melbourne.

Australian Open: Doua favorite, eliminate - Numele mari continua competitia de la Melbourne (Rezultatele zilei)

Principalele favorite care au jucat joi au obtinut calificarea in turul trei de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Au existat insa si doi capi de serie care au plecat prematur de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open: Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Petra Kvitova continua competitia; Aryna Sabalenka si Petra Martic, eliminate (Rezultatele zilei)

Nici ziua de miercuri nu a fost lipsita de surprize pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open. Aryna Sabalenka favorita 11) a fost eliminata de Carla Suarez-Navarro in primul tur, iar Petra Martic 13) s-a oprit in runda a doua. Marile favorite Ashleigh Barty 1), Naomi Osaka 3), Petra Kvitova 7) si Serena Williams 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Melbourne.

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3141 seconds )