Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cristina Neagu se antreneaza in casa

Online Sport Online Sport,
Cristina Neagu se antreneaza in casa

Cea mai mare handbalista a lumii la ora actuala a luat cat se poate de in serios recomandarea autoritatilor romane de ramane pe cat posibil in casa in perioada epidemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Covid-19. Cum reactioneaza intreaga lume la cea mai grava criza sanitara din ultimul secol

Noul coronavirus impinge statele sa se replieze asupra lor insele - in urma unui bilant care depaseste 5. 000 de morti si prin lideri mondiali care reactioneaza dispersat - in lupta impotriva unei pandemii catalogate drept cea mai mare grava criza de un secol de catre presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza AFP.

Bursa de la Tokyo, cea mai mare cadere de dupa catastrofa nucleara de la Fukushima

O noua probusire a fost inregistrata vineri pe bursele asiatice, pe fondul epidemiei de coronavirus. Cea mai proasta sedinta de tranzactionare a fost cea de la bursa din Tokyo, unde perspectiva unei noi.

Dow Jones - la cea mai neagra zi, de la prabusirea din 1987

Actiunile europene, cea mai mare cadere din istorie Actiunile din Statele Unite si-au continuat caderea ieri, dupa ce presedintele Donald Trump si Rezerva Federala nu au reusit sa domoleasca ingrijorarile cu privire la incetinirea cresterii economice generata de pandemia de coronavirus, ceea ce a dus la una dintre cele mai mari caderi din istoria pietelor americane, informeaza CNBC.

Fost ministru al Sanatatii: Daca medicii ar face la fel si ar fugi din spitale dupa modelul PNL? E cea mai mare gafa politica din istoria postdecembrista

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Citu de a-si depune mandatul. Acesta a comparat situatia de la guvernare cu cea din spitale si a subliniat ca decizia de azi este cea mai mare gafa po litica din istoria postdecembrista a Romaniei.

Prima reactie a PSD dupa retragerea lui Citu: Ciolacu - Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvern

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este cea mai buna decizie retragerea premierului desemnat Florin Citu. Promit ca com urgenta audierile pentru investirea unui nou guvern, a sustinut Ciolacu.

Medicul din Timisoara care a vindecat cinci pacienti de coronavirus: Cea mai eficienta metoda este preventia

Metoda cea mai eficienta impotriva infectarii cu coronavirus este preventia, sustine Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, unde cinci pacienti au plecat acasa complet vindecati, dupa ce au primit tratament simptomatic pentru infectia cu COVID 19.

Ce contine cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania. Secretul a iesit la lumina

Desi au trecut sute de ani de cand pe teritoriul tarii noastre a fost gasit cel mai valoros tezaur din istorie, si anume comoara lui Decebal, cautatori de comori au existat dintotdeauna in spatiul carpato-danubiano-pontic si, poate, mai exista si astazi. Comoara lui Decebal Mergea niste pescari romani cu seicile din Muresu in Streiu si, .

Preturile petrolului au inregistrat cea mai mare scadere saptamanala de la criza financiara din 2008

Preturile petrolului au incheiat tranzactiile de vineri in crestere, dar un razboi al preturilor dintre Arabia Saudita si Rusia si extinderea la nivel mondial a pandemiei de Covid-19 au facut ca preturile sa inregistreze pe ansamblul saptamanii cel mai accentuat declin de la criza financiara din 2008.

Vineri a fost cea mai calda zi din acest an. Maximele au ajuns la 25 de grade

Temperaturile au atins 25 de grade in cateva localitati din tara, fiind cu 15 grade peste media perioadei. Zimnicea, Braila, Turnu Magurele si Oltenita sunt statiile la care maximele au trecut de 24,5 grade, in timp ce la varful Omu au fost 2 grade. in mai multe locuri diferenta dintre minima nocturna si maxima zilei a fost mai mare de 20 de grade. Vremea se va raci puternic, iar duminica in multe localitati va fi cu peste 15 grade mai frig decat vineri.

Spania a devenit tara cu a treia cea mai mare rata de infectare din lume. Cifrele de vineri (VIDEO)

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 4. 334 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu 1. 188 mai multe decat la aproximativ aceeasi ora de joi. Cifra.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )