Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce contine cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania. Secretul a iesit la lumina

Playtech Playtech,
Ce contine cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania. Secretul a iesit la lumina

Desi au trecut sute de ani de cand pe teritoriul tarii noastre a fost gasit cel mai valoros tezaur din istorie, si anume comoara lui Decebal, cautatori de comori au existat dintotdeauna in spatiul carpato-danubiano-pontic si, poate, mai exista si astazi. Comoara lui Decebal Mergea niste pescari romani cu seicile din Muresu in Streiu si, . continuă pe Playtech

Cea mai mare universitate din Romania suspenda cursurile din cauza coronavirusului

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, a decis suspendarea tuturor activitatilor didactice fata in fata in perioada 11-22 martie.

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face .

Fost ministru al Sanatatii: Daca medicii ar face la fel si ar fugi din spitale dupa modelul PNL? E cea mai mare gafa politica din istoria postdecembrista

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Citu de a-si depune mandatul. Acesta a comparat situatia de la guvernare cu cea din spitale si a subliniat ca decizia de azi este cea mai mare gafa po litica din istoria postdecembrista a Romaniei.

Pretul petrolului creste cu 5%, dupa cea mai mare prabusire din 1991

Preturile petrolului au crescut marti cu 5%, dupa ce luni au inregistrat cea mai mare cadere dintr-o zi, din ultimii aproape 30 de ani, dupa ce investitorii au primit semnale privind o posibila stimulare economica, desi exista in continuare ingrijorari cu privire la cererea mondiala, afectata de epidemia de coronavirus, scrie Reuters.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

Microsoft a distrus cea mai mare retea globala botnet: activa in 35 de tari, a infectat milioane de PC-uri

In urma unui efort sustinut pe parcursul mai multor ani, Microsoft a reusit sa puna pe butuci o retea botnet internationala care a infectat 9 milioane de computere. Microsoft, impreuna cu.

Patru amenzi in Olt aplicate pentru nerespectarea conditiilor de izolare la domiciliu. Cea mai mare amenda: 10.000 lei

Autoritatile din judetul Olt au aplicat pana acum patru amenzi celor care nu au respectat conditiile de izolare la domiciliu, intocmind si patru dosare penale.

Cea mai mare conferinta de gaming din lume, E3, urmeaza sa fie anulata

Chiar daca decizia nu este o surpriza, E3 este unul dintre evenimentele majore care ar fi trebuit sa se desfasoare pe timpul verii, iar anularea sa ar putea fi un semnal de alarma pentru restul acestora.

Reactia medicilor dupa ce Sanitas a cerut sporuri pentru cei care trateaza pacientii de coronavirus. Cea mai imbecila, cretina, de prost gust stire

Zeci de medici au reactionat dur dupa ce Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, a cerut acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Rusine! Nu am cerut asa ceva!.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )