Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vineri a fost cea mai calda zi din acest an. Maximele au ajuns la 25 de grade

Hotnews Hotnews,
 Vineri a fost cea mai calda zi din acest an. Maximele au ajuns la 25 de grade

Temperaturile au atins 25 de grade in cateva localitati din tara, fiind cu 15 grade peste media perioadei. Zimnicea, Braila, Turnu Magurele si Oltenita sunt statiile la care maximele au trecut de 24,5 grade, in timp ce la varful Omu au fost 2 grade. in mai multe locuri diferenta dintre minima nocturna si maxima zilei a fost mai mare de 20 de grade. Vremea se va raci puternic, iar duminica in multe localitati va fi cu peste 15 grade mai frig decat vineri. continuă pe Hotnews

Cea mai mare universitate din Romania suspenda cursurile din cauza coronavirusului

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, a decis suspendarea tuturor activitatilor didactice fata in fata in perioada 11-22 martie.

Bursa de la Tokyo, cea mai mare cadere de dupa catastrofa nucleara de la Fukushima

O noua probusire a fost inregistrata vineri pe bursele asiatice, pe fondul epidemiei de coronavirus. Cea mai proasta sedinta de tranzactionare a fost cea de la bursa din Tokyo, unde perspectiva unei noi.

Fost ministru al Sanatatii: Daca medicii ar face la fel si ar fugi din spitale dupa modelul PNL? E cea mai mare gafa politica din istoria postdecembrista

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Citu de a-si depune mandatul. Acesta a comparat situatia de la guvernare cu cea din spitale si a subliniat ca decizia de azi este cea mai mare gafa po litica din istoria postdecembrista a Romaniei.

Ce contine cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania. Secretul a iesit la lumina

Desi au trecut sute de ani de cand pe teritoriul tarii noastre a fost gasit cel mai valoros tezaur din istorie, si anume comoara lui Decebal, cautatori de comori au existat dintotdeauna in spatiul carpato-danubiano-pontic si, poate, mai exista si astazi. Comoara lui Decebal Mergea niste pescari romani cu seicile din Muresu in Streiu si, .

Jose Mourinho, fair-play dupa eliminarea lui Tottenham din CL: Cea mai buna echipa a castigat

Finalista la editia de anul trecut a Champions League, Tottenham a parasit competitia in optimi, fiind eliminata de RB Leipzig 4-0 la general). Londonezii au fost dominati la toate capitolele pe Red Bull Arena, iar Jose Mourinho a recunoscut superioritatea adversarilor. Cea mai buna echipa a castigat. Merita sa mearga mai departe.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau a fost considerata drept cea mai frumoasa fetita din lume pe cand avea doar 5 ani. A realizat pictoriale pentru marile reviste de moda si a defilat pe podium pentru marii designeri ai lumii. Iata cum arata acum, la 19 ani! .

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

Covid-19. Cum reactioneaza intreaga lume la cea mai grava criza sanitara din ultimul secol

Noul coronavirus impinge statele sa se replieze asupra lor insele - in urma unui bilant care depaseste 5. 000 de morti si prin lideri mondiali care reactioneaza dispersat - in lupta impotriva unei pandemii catalogate drept cea mai mare grava criza de un secol de catre presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )