Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep, desemnata de fani MVP-ul weekend-ului din Fed Cup

Antena3 Antena3,
Simona Halep, desemnata de fani MVP-ul weekend-ului din Fed Cup

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost desemnata de fani cea mai buna jucatoare - Most Valuable Player MVP) - din acest weekend al competitiei pe echipe Fed Cup. Halep a adus. continuă pe Antena3

Simona Halep, votata de fani MVP-ul ntlnirilor de FedCup de saptamna trecuta

Simona Halep a fost votata de fani cea mai buna jucatoare din intalnirile de FedCup care au avut loc la finalul saptamanii trecute. intr-o ancheta realizata pe contul oficial de Twitter al competitiei, Halep a strans 63% din voturi, fiind urmata de australianca Ashleigh Barty 21%), britanica Johanna Konta 10 %) si canadianca de origine romana Bianca Andreescu 6%).

FED CUP 2019. Victorie magnifica reusita de Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o, duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele.

Simona Halep nu-si revine dupa Fed Cup: Inca mai simt emotii

Pentru Simona Halep confruntarea cu Cehia din Fed Cup a fost una pe care nu o va uita prea curand, poate niciodata, iar jucatoarea spune ca inca mai simte emotia disputei de la Ostrava.

Simona Halep explica diferenta intre un meci de Fed Cup si unul de WTA. Ce simte atunci cand joaca pentru Romania

Simona Halep a adus ambele puncte la simplu pentru Romania, in meciul de Fed Cup, cu Cehia, dupa ce a trecut de Katerina Siniakova si Karolina Pliskova.

Fed Cup: Cehia - Romania 1-2. Simona Halep, VICTORIE extrem de SPECTACULOASA in fata Karolinei Pliskova, iar fetele noastre sunt la un pas de calificarea in semifinale

Romania conduce Cehia cu 2-1 in Fed Cup, dupa primul meci de duminica. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, la capatul unui meci extrem de spectaculos si epuizant, pe Karolina Pliskova 5 WTA) in trei seturi, cu.

Fed Cup, ziua decisiva! Simona Halep si Karolina Pliskova se intalnesc in primul meci al zilei

Astazi la Ostrava, Romania incearca sa treaca de reprezentativa Cehiei si sa se califice in semifinalele Fed Cup. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor da piept cu Karline Pliskova, respectiv Katerina Siniakova.

Fed Cup, ziua decisiva! Simona Halep o conduce cu 1-0 la seturi pe Karolina Pliskova

Astazi la Ostrava, Romania incearca sa treaca de reprezentativa Cehiei si sa se califice in semifinalele Fed Cup. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor da piept cu Karline Pliskova, respectiv Katerina Siniakova.

Simona Halep despre meciul cu Pliskova: Ca o finala de Grand Slam

Pentru Simona Halep partida disputata contra Karolinei Pliskova la Fed Cup a echivalat cu o finala disputata intr-un turneu major.

Simona Halep o invinge pe Karolina Pliskova pentru 2-1 cu Cehia la general

Victorie mare obtinuta de Simona Halep, duminica, in meciul trei de simplu al confruntarii Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup.

FOTO Cine este ucraineanca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Simona Halep revine azi pe teren, dupa prestatia remarcabila de la Fed Cup, si va juca direct in optimile turneului de la Doha.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )