Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadoul care a facut-o sa zambeasca fericita. Ce a primit Simona Halep la intoarcerea acasa de la Londra

Adevărul Adevărul,
Cadoul care a facut-o sa zambeasca fericita. Ce a primit Simona Halep la intoarcerea acasa de la Londra

Simona Halep s-a intors ieri de la Londra si aramas la Bucuresti, la Stejarii Country Club, acolo unde locuieste atunci cand sta in capitala. continuă pe Adevărul

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams, a titrat editia online in limba franceza a canalului Eurosport. Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numarul 24 pe care Serena Williams il poate cuceri, sambata, in finala de la Wimbledon, in care o va intalni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta sa egaleze numarul de Grand Slam-uri castigate de legendara Margaret Court, care detine recordul.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Ce porecla a primit Meghan Markle, dupa ce a aplaudat-o pe Simona Halep din tribuna de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o sambata, 13 iulie, pe Serena Williams, iar luni s-a intors acasa cu marele trofeu de la Wimbledon 2019. La meciul istoric au fost prezente personalitati din toate colturile lumii, printre care si Meghan Markle, care a reusit sa-si faca dusmani si de aceasta data. Meghan Markle a primit o noua porecla, .

Cati bani ia Simona Halep de la Nike, dupa ce a castigat Wimbledonul. Suma e fabuloasa

Dupa ce a triumfat la Wimbledon si a primit din partea organizatorilor turneului un cec in valoare de 2,9 milioane de dolari, Simona Halep a primit o veste buna din partea sponsorului tehnic. Nike a anuntat ca ii va oferi Simonei un premiu in valoare de 1 milion de dolari pentru performanta de la Londra.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

Bonus urias incasat de Simona Halep de la Nike pentru victoria de la Wimbledon

Simona Halep da o noua lovitura financiara dupa ce a castigat sambata turneul de la Wimbledon in fata legendarei Serena Williams. Pe langa premierul consistent primit de la organizatori, romanca se mai al.

DigiSport: Simona Halep, jefuita de englezi! Suma reala castigata de Simo, dupa performanta uriasa de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si, alaturi de trofeu, a primit si un CEC important, de 2. 6 milioane de euro. Totusi, romanca de 27 de ani se va intoarce acasa cu o suma mult mai mica.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )