Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai dramatic nu se putea! Simona Halep s-a incoronat la Dubai: filmul unei finale pe muchie, in nota generala a intregii saptamani

Adevărul Adevărul,
Mai dramatic nu se putea! Simona Halep s-a incoronat la Dubai: filmul unei finale pe muchie, in nota generala a intregii saptamani

Finala dramatica la Dubai! Simona Halep si-a adaugat in palmares, sambata, titlul cu numarul 20. Saptamana sa de la Dubai poate fi rezumata sugestiv: set decisiv - nu-i bai, dar se lasa cu palpitatii! Constanteanca in varsta de 28 de ani a reusit a treia sa victorie in turneu in trei manse, 3-6, 6-3, 7-65) in finala, in fata Elenei Rybakina 19 WTA). continuă pe Adevărul

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia .

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

Simona Halep a castigat finala de la Dubai

Simona Halep a reusit sa castige finala turneului de la Dubai.

Simona Halep, calificare in finala de la Dubai

Dupa doua meciuri de trei seturi in care a revenit si chiar a trecut prin mari emotii fiind aproape de eliminare, Simona Halep a stat doar 62 de minute pe teren in semifinala de la Dubai cu Jennifer Brady, castigata cu un autoritar 6-2, 6-0.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

Start nebun la Dubai! Simona Halep s-a dezmortit greu, dar s-a calificat in sferturi dupa un meci dramatic cu Jabeur

Simona Halep a obtinut, miercuri, victoria cu numarul 500 a carierei, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier de la Dubai. Constanteanca in varsta de 28 de ani a revenit dupa un start greoi si s-a impus cu scorul de 1-6, 6-2, 7-67) in fata reprezentantei Tunisiei, Ons Jabeur 45 WTA), dupa doua ore de lupta si o minge de meci salvata.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de la Dubai, invingand-o pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Romanca a obtinut victoria la capatul unui meci dramatic de aproape.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai. Cu ce adversara puternica se lupta sportiva mai departe

Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta jucatoare de top in sferturile de finala ale turneului WTA Dubai, este vorba de Aryna Sabalenka. Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta .

Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai. Fanii o vad rar imbracata asa. Foto

Simona Halep a participat aseara la petrecerea jucatoarelor de la Dubai, lucru care a incantat-o, din ce se poate observa in imagini. Sportiva noastra a ales o rochie diferita de cele pe care le-a mai purtat pana acum la evenimente. Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai Simona Halep participa in aceasta .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )