Libnet.ro
UNICEF

16:00

FRANTA - URUGUAY LIVE STREAM. Cel mai bun atac infrunta cea mai buna aparare ONLINE VIDEO TVR

Antena3 Antena3,
FRANTA - URUGUAY LIVE STREAM. Cel mai bun atac infrunta cea mai buna aparare ONLINE VIDEO TVR

Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii Novgorod stadionul Nijnii Novgorod, TVR 1, TVR HD), in primul. continuă pe Antena3

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii.

VIDEO Arhiepiscopia Tomisului are cel mai bun cor barbatesc din lume. Cum isi apara titlul campionii mondiali en-titre

Romanii care formeaza cel mai bun cor barbatesc din lume, Corala Armonia, se lupta pentru un nou titlu mondial. Competitia are loc la Pretoria, in Africa de Sud.

VIDEO Romanii l-au vrut pe Hagi presedinte, iar Maradona si-a smuls parul din cap! 24 de ani de la cel mai bun meci din istoria nationalei Romaniei

Pe 3 iulie 1994, Romania invingea Argentina la Mondialul american si cel mai bun fotbalist al planetei a plans in tribuna la golurile lui Ilie Dumitrescu si Hagi.

Franta jubileaza: Uruguay risca sa se prezinte la sferturile Mondialului fara jucatorul ei cel mai bun. Verdict crunt

Cel mai echilibrat meci din sferturile Cupei Mondiale poate fi ratat de un fotbalist care a inscris trei goluri in primele sale patru aparitii la aceasta editie a competitiei.

BUZARNESCU - PLISKOVA LIVE STREAM WIMBLEDON. Romanca, in fata performantei carierei ONLINE VIDEO EUROSPORT

Mihaela Buzarnesculocul 28 WTA) e gata sa faca meciul vietii impotrivaKarolinei Pliskova. Dupa ce a trecut deAryna Sabalenka si Katie Swan, Miki va ave.

Genunche Pop face un sondaj in calitate de cetatean al Romaniei. Cel mai certat cu gramatica dintre ministrii pe care i-a avut Romania are o intrebare

Senatorul Liviu Popa genunche, face, pe Facebook, un sondaj de opinie cu privire la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. in calitate de cetatean, cel mai certat cu gramatica dintre ministrii pe.

Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi 61,93% din totalul locurilor de munca existente) din cauza automatizarii, potrivit documentului Raportul asupra stabilitatii.

SONDAJ CM 2018: Din sferturile de astazi, cine merita cel mai mult sa mearga mai departe?

Campionatul Mondial de fotbal se apropie de final. in faza sferturilor, echipele ramase si-au aratat deja valoarea. Dintre cele care se vor cofrunta azi, cine crezi ca merita cel mai mult sa mearga mai departe? Participa la sondajul HotNews. ro.

Cati bani ar fi primit concurentii de la Exatlon si cine a fost cel mai scump

Reality show-ul Exatlon a adus audiente uriase postului Kanal D si venituri bune concurentilor. in mod evident, faimosii au avut un avantaj in fata razboinicilor, iar cei care au rezistat cel mai mult in Republica Dominicana au fost cei mai castigati.

HOROSCOP. Barbatii din zodiac care au cel mai frumos caracter

Iata care sunt barbatii din zodiac cu cel mai frumos caracter. Balanta Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si echilibrului. Este rafinat, un amestec interesant de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )