Libnet.ro
UNICEF

17:30

Avem a doua semifinalista la Turneul Campioanelor: Barty si Kvitova au oferit un meci spectaculos, de 90 de minute

Adevărul Adevărul,
Avem a doua semifinalista la Turneul Campioanelor: Barty si Kvitova au oferit un meci spectaculos, de 90 de minute

Daca Elina Svitolina 8 WTA), detinatoarea trofeului, si-a asigurat prezenta in careul de asi inca dupa a doua etapa in Grupa Violet, in schimb, in Grupa Rosie, prima calificata s-a stabilit abia astazi, dupa primul meci din a treia runda. continuă pe Adevărul

Ashleigh Barty, prima semifinalista la Turneul Campioanelor

Lidera mondiala Ashleigh Barty a obtinut, joi, a doua victorie la Turneul Campionelor si s-a calificat in semifinaleel programate sambata.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty o invinge fara probleme pe Petra Kvitova si face pasul spre semifinale

Ashleigh Barty liderul mondial) a facut pasul spre semifinalele de la Turneul Campioanelor dupa ce a trecut, fara mai batai de cap, de Petra Kvitova. Cehoaica a comis multe erori, a fost neinspirata, iar victoria lui Barty a fost una pe deplin meritata, scor 6-4, 6-2.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty vs Kiki Bertens, dupa ce Naomi Osaka s-a retras de la Shenzhen

Turneul Campioanelor ar fi trebuit sa programeze marti meciul dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka, doua dintre jucatoarele care si-au pus amprenta asupra sezonului 2019. Din pacate, nipona a fost nevoita sa declare forfait din cauza unor probleme la umarul drept. in locul asiaticei, pe teren va intra Kiki Bertens, prima rezerva a competitiei.

Turneul Campioanelor: Rezerva Kiki Bertens a invins-o pe Ashleigh Barty, liderul mondial

Prezenta la Shenzhen din postura de rezerva, Kiki Bertens inlocuitoarea lui Naomi Osaka) a reusit sa debuteze cu o victorie la Turneul Campioanelor, olandeza producand surpriza impotriva lui Ashleigh Barty, liderul la zi al clasamentului WTA 3-6, 6-3, 6-4).

Surpriza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Dupa un meci plin de suspans, Bertens invinge liderul WTA

Ashleigh Barty a pierdut al doilea meci jucat la Turneul Campioanelor in fata jucatoarei care a inlocuit-o pe Naomi Oasaka, retrasa din turneu din cauza unei accidentari.

Turneul Campioanelor: Naomi Osaka, forfait - Nipona acuza probleme la umarul drept

Mult asteptata partida dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka nu va mai avea loc pana la urma, nipona declarand forfait de la Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial acuza probleme la umarul drept, iar locul acesteia pe teren va fi luat de Kiki Bertens prima rezerva a competitiei de la Shenzhen).

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )