Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Playtech Playtech,
Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o . continuă pe Playtech

Simona Halep se recunoaste invinsa de Elina Svitolina

In al doilea meci din Grupa Violet la Turneul Campioanelor, jucatoarea Simona Halep a fost invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Cum a ajuns Simona Halep in perfuzii, inainte de Turneul Campioanelor. Declaratii despre starea ei de sanatate

Luni, 28 octombrie, va fi o zi grea pentru Simona Halep, caci de la ora 14:00, ora Romaniei, se va duela cu Bianca Andreescu. Simona Halep a pasit cu stangul in competitie, caci, inainte de a incepe Turneul Campioanelor pentru ea, a ajuns pe patul de spital. Antrenorul ei a dezvaluit ca a avut nevoie .

DigiSport: Bianca Andreescu, criticata dupa esecul cu Simona Halep: Ar trebui sa mai dea jos 2-3 kilograme

Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Bianca Andreescu, careia ii recomanda sa mai slabeasca, pentru a nu mai avea probleme medicale, la varsta ei. Pe de alta parte, jurnalistul a vorbit si despre momentul culminant al partidei pe care Simona Halep a castigat-o la Turneul Campioanelor.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digi Sport: Sportiva noastra porneste, vineri, in ultimul asediu spre careul de asi de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 5 WTA) o intalneste pe Karolina Pliskova 2 WTA), vineri, in jurul pranzului, in ultimul meci al Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, intr-o confruntare, care va decide jucatoarea ce o va.

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu, intrerupt. Ce s-a intamplat in tribuna

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu a fost intrerupt, la scorul de 2-1 in primul set pentru sportiva canadiana de origine romana, din cauza unui fan care avea blitul telefonului pornit. Organizatorii partidei au considerat ca cele doua sportive sunt incomodate de lumina puternica, iar meciul a fost reluat dupa cateva zeci de secunde. Meciul .

Ce inseamna Simona Halep pentru Romania. Antrenorul ei le-a spus strainilor adevarul dureros

Antrenorul Simonei Halep le-a dezvaluit strainilor ce inseamna sportiva pentru Romania si despre modul in care romanii se raporteaza la ea atunci cand pierde. Daniel Dobre a facut o comparatie cu situatia de dinainte de 1990, cand tara noastra avea rezultate notabile in mai multe sporturi. Daniel Dobre: Atentia este doar pe Simona Halep. Este .

DigiSport: A facut perfuzii!. Noi detalii despre Simona Halep, inainte de debutul la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor 2019 |Daniel Dobre sustine ca Simona Halep nu a avut parte de pregatirea perfecta, inaintea turneului de la Shenzhen. Mai mult, antrenorul campioanei de la Wimbledon anunta ca aceasta a avut nevoie si de un tratament cu perfuzii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )