Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep isi cunoaste prima adversara din 2019. Ora debutului in noul sezon!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste prima adversara din 2019. Ora debutului in noul sezon!

Pentru Simona Halep perioada de asteptare a luat sfarsit si lidera mondiala va debuta, miercuri, in noul an competitional. continuă pe Online Sport

Simona Halep isi cunoaste prima posibila adversara de la Sydney

Lidera mondiala Simona Halep isi incepe sezonul 2019 la turneul de la Sydney, unde face figura de principala favorita.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2019. Are un bilant pozitiv in fata ei, dar va avea o misiune grea la Sydney

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Sydney, ultimul dinainte de Australian Open, care va incepe saptamana viitoare.

Simona Halep isi aminteste cu groaza de ultimul Australian Open

Intr-un interviu acordat pentru The Guardian, Simona Halep a rememorat cel mai dificil moment al anului recent incheiat.

WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier de la Brisbane, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27 WTA.

WTA Sydney: Debut de foc pentru Simona Halep n 2019 - Duel cu Ashleigh Barty sau cu Jelena Ostapenko

Simona Halep isi va face debutul in sezonul 2019 cu o partida dificila, liderul mondial urmand sa se dueleze in turul al doilea al turneului de la Sydney cu invingatoarea disputei dintre Ashleigh Barty 15 WTA) si Jelena Ostapenko 22 WTA).

S-a aflat primul adversar al Simonei Halep din 2019! Liderul mondial din tenisul feminin deschide balul cu una din victimele sigure

Simona Halep isi incepe traseul in circuitul mondial din tenisul feminin in optimile turneului de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de dolari, acolo unde o va infrunta pe Ashley Barty, relateaza.

Schimbari in Top 10 WTA dupa prima saptamana din 2019. Cine urca si cine cade inainte de Australian Open

Simona Halep nu a mai jucat din luna septembrie, dar in ciuda acestui fapt ramane lider in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep a scapat de o adversara puternica, care s-a retras de pe tabloul de la Sydney

Simona Halep revine pe teren saptamana viitoare, cand va juca la turneul de la Sydney, unde intra direct in turul secund.

Simona Halep, DEZVALUIRI despre viata personala: Cand vrea sa devina mama si cati copii isi doreste

Simona Halep a dezvaluit, intr-un interviu pentru The Guardian, ca pana acum si-a dedicat intreaga viata tenisului, insa peste zece ani isi doreste sa aiba o familie si trei copii. Tot ce am.

Simona Halep, pentru The Guardian: Tot ce am facut n viata pna acum a fost pentru tenis, peste 10 ani as vrea sa am trei copii si sa stiu ca am dat totul pentru tenis

Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru The Guardian, despre faptul ca tot ceea ce a facut in viata a fost pentru tenis, subliniind ca peste zece ani isi doreste sa aiba o familie, cu trei copii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )