Libnet.ro
UNICEF

00:07

Interviu cu Simona Halep in New York Times: Problema mea este ca vin din Romania

Adevărul Adevărul,
Interviu cu Simona Halep in New York Times: Problema mea este ca vin din Romania

Simona Halep a acordat un interviu pentru New York Times in care a vorbit despre sezonul ei, accidentarea suferita la spate si ce a schimbat in ultimul timp. continuă pe Adevărul

Simona Halep, interviu in NY Times: Problema mea e ca vin din Romania

Simona Halep a acordat un interviu pentru New York Times in care a vorbit despre sezonul ei, accidentarea suferita la spate si ce a schimbat in ultimul timp. in ultimul an am lucrat cu un psiholog, el.

Ancheta New York Times: Presedintele Donald Trump si fratii sai si-au ajutat parintii sa scape de impozitare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost implicat alaturi de fratii sai in manevre fiscale suspecte prin care parintii sai au evitat impozitarea, scrie marti cotidianul New York Times, citat de.

New York Times: Trump si-a ajutat parintii sa evite taxe de milioane de dolari

Presedintele SUA, Donald Trump, a fost implicat in mai multe scheme fiscale care includ si cazuri de frauda in care acesta alaturi de fratii si surorile sale si-au ajutat parintii sa evite taxe in valoare de milioane de dolari, relateaza The New York Times.

Simona Halep SOCHEAZA! Ce spune tenismena despre cea mai mare problema a ei: Vin din Romania!

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu acordat publicatiei americane New York Times, despre sezonul pe care l-a avut in 2018, accidentarea de la spate si despre problemele ei de pe teren. in ultimul an am luc.

Simona Halep, mesaj de ziua lui Darren Cahill: Sunt foarte fericita sa te am n echipa mea

Simona Halep i-a transmis, marti, un mesaj antrenorului ei, australianul Darren Cahill, care implineste 53 de ani, potrivit News. ro. La multi ani! Sunt foarte fericita sa te am in echipa mea si alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie, a scris Halep pe Instagram.

Simona Halep vine cu completari n legatura cu hernia de disc: Sub nicio forma nu se pune problema operatiei

Simona Halep a anuntat in cursul zilei de marti ca sufera de o hernie de disc, iar la doar cateva ore dupa ce a spus acest lucru a venit si cu o completare pe contul personal de Facebook: As dori sa precizez ca este o hernie de disc intr-adevar, dar sub nicio forma nu se pune problema operatiei.

Simona Halep lamureste problema herniei de disc! Are sau nu nevoie de operatie liderul mondial WTA

Simona Halep a pus pe jar lumea sportului prin anuntul facut azi, privind hernia de disc de care sufera in acest moment.

Simona Halep are hernie de disc. Nu se pune problema operatiei

In urma RMN-ului efectuat, marti, Simona Halep a anuntat ca a fost diagnosticata cu hernie de disc.

Panica intr-un metrou din New York! Ce i-a speriat pe calatori VIDEO

Oamenii dintr-un metrou din New York au fost ingroziti de un mic soricel care intrase in mijlocul de transport. Un video filmat pe 24 Septembrie arata calatorii absolut ingroziti si panicati din cauza.

O scrisoare n care Albert Einstein explica ce crede despre Dumnezeu, religie si evrei, scoasa la licitatie n New York

O scrisoare manuscris a lui Albert Einstein in care isi precizeaza clar ateismul dar si parerea despre religia iudaica va fi scoasa la licitatie la New York, la inceputul lui decembrie, pentru o valoare estimata intre 1 si 1,5 milioane de dolari, a anuntat Christie's, potrivit AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )