Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia. continuă pe Online Sport

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Simona Halep a obtinut prima victorie in circuitul feminin dupa 149 de zile, trecand in trei seturi de Kaia Kanepi 71 WTA), in fata careia pierduse in turul I de la US Open 2018.

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, nu fara dificultate, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, luni, la Melbourne, dupa ce a.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORT. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORTJucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

DigiSport: Ce jucator ai lua cu tine pe o insula pustie? Raspuns fara ezitare dat de Simona Halep

Simona Halep Australian Open |Simona Halep va debuta la Australian Open 2019 marti, de la ora 10:00, contra estoniencei Kaia Kanepi 70 WTA). Partida liderului WTA este prima din sesiunea de seara de pe Margaret Court Arena.

Simona Halep, dupa victoria cu Kaia Kanepi: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu ncredere n turul doi

Simona Halep a facut la timp schimbarile necesare, liderul mondial castigand meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Fericita dupa acest succes, Simona a declarat, printre altele, urmatoarele: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu incredere in turul doi.

LiveText Simona Halep vs Kaia Kanepi 6-7(2), 6-4, 4-2

Pe 27 august 2018, Kaia Kanepi producea marea surpriza de la US Open, dupa ce o elimina pe favorita numarul unu. De atunci, ambele jucatoare au stat mai mult pe tusa, meciurile oficiale fiind rara avis sportiva din Estonia nu a mai disputat nicio partida dupa turneul de la New York). Simona Halep a trecut prin doua evenimente importante: hernia de disc si intreruperea colaborarii cu Darren Cahill. Ramane de vazut ce a invatat Simona dupa dusul rece din vara anului trecut. Halep vs Kanepi va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )