Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: Viata dupa Wimbledon e frumoasa, dar mereu a fost frumoasa in ultimii ani

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Viata dupa Wimbledon e frumoasa, dar mereu a fost frumoasa in ultimii ani

Simona Halep a plecat in Canada, unde va participa, incepand de saptamana viitoare, la Rogers Cup. Competitia de la Toronto este prima la care romanca ia parte dupa ce a castigat trofeul de la Wimbledon, iar aceasta a declarat ca viata sa este una frumoasa, asa cum a fost si inaintea castigarii Grand Slam-ului londonez. continuă pe Hotnews

Simona Halep va fi decorata de Klaus Iohannis, dupa victoria istorica de la Wimbledon

Presedintele Klaus Iohannis o va decora in cursul zilei de marti, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Simona Halep, dupa finala istorica de la Wimbledon. Aceasta se afla la Palatul.

Simona Halep a plecat in Canada pentru Rogers Cup: E dificil e sa o iei de la capat dupa un succes atat de mare! Cand va juca romanca primul sau meci

Simona Halep a plecat vineri in Canada, acolo unde va participa saptamana viitoare la Rogers Cup, primul turneu al romancei dupa triumful de la Wimbledon.

WTA: Simona Halep, nominalizata la jucatoarea lunii iulie

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost nominalizata de WTA la jucatoarea lunii iulie. Romanca a castigat, la 13 iulie, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, cu 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

Simona Halep: Sper ca Darren Cahill sa se intoarca in echipa noastra

Decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler dupa ce a castigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Simona Halep a gasit timp sa discute cu jurnalistii si despre tenis. Fostul lider mondial a precizat ca il asteapta pe Darren Cahill sa vina inapoi alaturi de ea.

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep: Ati scris o pagina de istorie in doar 55 de minute. A fost o lectie de ambitie

Presedintele Klaus Iohannis a decorat-o, vineri, pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler dupa ce a castigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: Sper sa se intoarca!

Simona Halep nu a uitat de Darren Cahill, cel care a pregatit-o pana anul trecut si care a ajutat-o sa castige primul trofeu de Grand Slam din cariera Roland Garros 2018). Numarul 4 mondial spera sa colaboreze si pe viitor cu australianul, despre care spune ca i-a fost alaturi si la Wimbledon, chiar daca nu .

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie! Unde poate fi votata romanca

Luna trecuta a fost una exceptionala pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania. Simona Halep a castigand in premiera turneul de la Wimbledon,.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Presedintele: Ati castigat un turneu pe un teren cu iarba, fara ca in Romania sa avem asa ceva Simona: Sunt emotionata. Este mai greu decat finala de la Wimbledon (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a fost decorata, marti, de presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul National Steaua Romaniei, , in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni. Seful statului a.

Presedintele Iohannis o decoreaza marti pe Simona Halep, intr-o ceremonie care va avea loc la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o va decora marti, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Simona Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon.

Iohannis o decoreaza, astazi, pe Simona Halep

Presedintele Klaus Iohannis o va decora, astazi, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Simona Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )