Libnet.ro
UNICEF

14:30

Boloni, revoltat de manifestarile xenofobe din Romania: La ani lumina de civilizatie!

Adevărul Adevărul,
Boloni, revoltat de manifestarile xenofobe din Romania: La ani lumina de civilizatie!

Reputatul tehnician, in varsta de 67 de ani, a fost dezgustat, atunci cand a vazut imaginile cu modul in care FCSB-istii au sarbatorit castigarea Cupei Romaniei, scandand injurii, la adresa Ungariei. continuă pe Adevărul

Tragedie imensa in lumea presei din Romania. S-a stins la doar 46 de ani

Tragedie fara margini! Un cunoscut jurnalist a murit la doar 46 de ani. Care a fost cauza decesului si ce mesaje de adio emotionante au lasat cei care l-au cunoscut pe barbat? Tragedie in presa din Romania. S-a stins la 46 de ani Omul de radio Calin Gheorghe a pelcat de pe acest Pamant la .

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Romania, din pacate, treptat intra in carantina, avand in vedere ca localitatea Gornetdin judetul Prahova, unde au fost inregistrate 15 cazuri noi intre 8 si 20 iulie, silocalitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, unde au fost inregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 3. 600 de locuitori, sunt deja in .

MAE: Accesul persoanelor din Romania in Cipru, permis numai cu test negativ la COVID-19

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca Romania a fost inclusa de catre autoritatile din Cipru pe lista statelor din categoria C, ceea ce inseamna ca accesul persoanelor care vin din Romania in aceasta tara va fi permis numai cu rezultatul negativ la testul molecular.

O artista din Romania a trait in casa cu sotul si cu amanta acestuia. N-a cheltuit prea multi bani cu ea

Poveste desprinsa din scenariile telenovelelor! O artista de la noi si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta. Cum s-a intamplat asta si de ce a acceptat femeia sa faca acest lucru? O artista din Romania si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta O cunoscuta cantareata de muzica populara a trait in aceeasi casa .

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol. Detalii ingrijoratoare

Romania nu a stat niciodata bine la capitolul infrastructura cand vine vorba de sistemul medical, dar acum, in aceasta perioada s-au putut observa cu adevarat carentele si lipsurile. Spitalele din Romania sunt pe ultimul loc in Europa la acest capitol Exista statistici si statistici, dar in mare parte, Romania nu sta deloc bine cand vine .

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

Subiectele zilei: Chinezii castiga primul contract major de infrastructura din Romania; UE pune lupii paznici la stana; Neurolog roman stabilit in Germania: Romania a ramas plina de gunoaie, cele mai multe cu doua picioare

Cazul Mansouri: Iranul acuza Romania de inselaciune. Familia nu stie unde este cadavrul. Un site apropiat de Consiliul Suprem de Securitate Nationala din Iran a anuntat ca trupul neinsufletit al judecatorului . RiseProject: Clanul Sportivilor a capturat, pur si simplu, organizatia PSD Ilfov. O inregistrare interna arata cum lumea interlopa foloseste cel mai mare partid din Romania drept comandament central al unor combinatii imobiliare.

Situatia COVID-19 din Romania, vazuta prin ochii jurnalistilor francezi. Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul

Jurnalistii francezi au scris despre cresterea uriasa a cazurilor de coronavirus din Romania si despre restrictiile impuse de mai multe tari pentru cetatenii romani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )