Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tehnologia 5G din China nu este o amenintare pentru Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tehnologia 5G din China nu este o amenintare pentru Europa

In opinia sa, Europa trebuie sa puna securitatea pe primul loc in ceea ce priveste retelele 5G 2 decembrie). Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a pornit campania sa de dezinformare impotriva Chinei si companiilor chineze, incercand sa castige inimile si mintile europenilor cu o lunga lista de declaratii false. Este cel mai recent exemplu de diplomat de top din SUA care a aruncat cu noroi impotriva companiilor de profil din China. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTRUL TRANSPORTURILOR LA BRUXELLES: Forma actuala a Pachetului Mobilitate 1 este inacceptabila pentru Romania

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a sustinut, la Bruxelles, ca forma actuala a Pachetului Mobilitate 1 este inacceptabila pentru Romania si a atras atentia ca impactul acestuia in sectorul transporturilor este ingrijorator, in conditiile in care problema legata de intoarcerea vehiculului creeaza costuri suplimentare si ar putea impiedica dezvoltarea economica a operatorilor de transport, conform Agerpres.

Bugetul actual al Culturii este insuficient pentru a pastra specialistii in sistem

Sindicatul Culturalia, ce reprezinta interesele angajatilor din Ministerul Culturii si directiile judetene pentru cultura, atrage atentia Guvernului ca activitatea ministerului ar putea fi grav afectata, in conditiile in care bugetul actual al Culturii este insuficient pentru a pastra specialistii in sistem, relateaza Agerpres.

Rodion Rosca, parintele muzicii electronice din Romania, este internat la spital, in stare grava, Ce i-au scos medicii din abdomen

Veteranul muzicii electronice Rodion Rosca se afla in stare grava la spital. Acesta a ajuns pe mana medicilor din Cluj-Napoca, dupa ce a acuzat dureri. Starea sa de sanatate nu este una buna nici acum, dupa ce specialistii au actionat. Ce i-au scos acestia din abdomen? Rodion Rosca, in stare grava la spital. Ce i-au .

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea .

Vlad Voiculescu explica de ce data de 7 iunie nu este potrivita pentru organizarea alegerilor locale

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, sustinut de PLUS pentru candidatura la Primaria Capita.

Avertisment pentru cumparatorii romani: Mierea din magazine este cel mai adesea combinata cu un produs chinezesc sau glucoza!

Specialistii ne sugereaza sa ne documentam inainte de a cumpara miere din supermarket si sa fim atenti daca produsul a fost etichetat corect. Un studiu facut de membrii Federatiei Asociatiilor apicole din Ro.

S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

Veste trista pentru fanii cuplului Monica Davidescu si Aurelian Temisan! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Dupa 7 ani de Boeing.

La mai bine de 4 ani de la tragedia din Colectiv este asteptata o prima sentinta a instantei Decizia va fi pronuntata luni de Tribunalul Bucuresti

La mai bine de patru ani de la incendiul din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv, care a ucis 64 de oameni si a mutilat alti aproximativ 150, magistratii Tribunalului Bucuresti ar urma sa pronunte luni o prima sentinta. in acest dosar - blocat 2 ani pe chestiuni de procedura - au fost trimise in judecata 13 persoane: fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, patronii clubului Colectiv, angajati ai ISU si reprezentanti ai firmei de artificii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )