Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un TIR din Romania a blocat doua strazi dintr-un oras din Germania si a lovit zidul unei case

Adevărul Adevărul,
Un TIR din Romania a blocat doua strazi dintr-un oras din Germania si a lovit zidul unei case

Soferul unui TIR din Romania, apartinand unei firme din Arges, a ajuns pe prima pagina a ziarelor din Germania, dupa ce a efectuat gresit o manevra de intoarcere, blocand doua strazi din orasul Herborn-Seelbach si distrugand zidul unei case. continuă pe Adevărul

GATA! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA cea mare

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Un cantaret din Romania a postat un mesaj pe retelele de socializare, in dupa-amiaza zilei de miercuri, prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Prima reactie a interpretului. Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida Dragos Udila, cunoscut drept UDDI, devenit .

Crescatorii de pasari din Romania cer interzicerea importurilor de carne de pasare din Polonia, pe fondul gripei aviare care evolueza in aceasta tara

Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari din Romania UNCPR) cere autoritatilor romane sa interzica importurile de carne de pasare si de oua din Polonia, din cauza gripei aviare cu care aceasta tara se confrunta, a declarat, pentru Fermier in Romania, Ilie Van, presedintele UNCPR, scrie fermierinromania. ro.

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

Destinatie turistica din Romania, inclusa in faimosul top realizat de New York Times: Pentru a experimenta o parte din salbaticia reala nu este nevoie sa mergeti pana la capatul Pamantului, ci vizitati aceasta tara

O destinatie turistica din Romania a fost inclusa in faimosul top realizat de New York Times. Puublicatia americana recomanda cititorilor sai, an de an, 52 de locuri de vizitat din intrega lume.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

De la vindecatori prin unde Theta, la adepti ai detoxifierii cu sucuri de castravete. Straniile personaje care au decis in ultimul an ce medicamente intra pe piata din Romania

Oameni care au ratat admiterea la Facultatea de Farmacie, adepti ai detoxifierii cu sucuri de castravete sau ai vindecarii prin unde Theta - ei au populat in ultimul an conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului, au decis ce medicamente intra pe piata din Romania si ar fi trebuit sa monitorizeze permanent stocurile de medicamente existente pe piata, astfel incat sa limiteze crizele de medicamente esentiale, ce lipsesc frecvent din tara noastra.

Digi24: Locul din Romania inclus de New York Times pe lista destinatiilor de vizitat in 2020

O destinatie turistica din Romania a fost inclusa in topul celor 52 de locuri de vizitat in 2020, realizat de publicatia New York Times. Alpii Transilvaniei, locul pe care printul Charles l-a numit o comoara de nepretuit, este promovat alaturi de destinatii precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia.

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )