Libnet.ro
UNICEF

09:00

Topul oraselor care se intrec pentru cele mai mari finantari de la UE. Unde vor avea loc cele mai multe investitii

Adevărul Adevărul,
Topul oraselor care se intrec pentru cele mai mari finantari de la UE. Unde vor avea loc cele mai multe investitii

Deva, Hunedoara, Petrila si Orastie sunt in topul oraselor la numarul de proiecte pe fonduri UE, depuse de autoritatile locale. Alte administratii urbane nu s-au aratat aproape deloc interesate de astfel de finantari. continuă pe Adevărul

Marius Budai, vesti bune pentru angajatii din Romania. Planurile ministrului Muncii pentru salarii mai mari

Romania nu are inca un buget stabilt pentru acest an, insa Guvernul insista ca exista destul spatiu pentru salarii mai mari. In timp ce analistii avertizeaza ca se ajunge la linia rosie in privinta cheltuielilor cu personalul, 8,2% in 11 luni din 2018,.

Efectele Ordonantei Guvernului Dancila privind supra-taxarea mediului de afaceri: Importuri masive si cele mai mari preturi din regiune la energie

Guvernul Dancila a fost avertizat ca ordonanta de urgenta privind supra-taxarea mediului de afaceri va avea printre efecte cresterea preturilor la energie electrica. Guvernul nu a tinut cont de aceste avertizari si chiar in pragul sarbatorilor de iarna a aprobat Ordonanta. Acum, pretul energiei pe bursa este cel mai mare din regiune, iar Romania a ajuns importator net de electricitate, dupa ce inainte era exportator. De ce importam? Motivul l-a spus chiar un oficial al Guvernului: Pentru ca pretul energiei este mai mic in alte tari. De ce este mai mic? Pentru ca Executivul a decis sa taxeze peste masura, pe neasteptate, mediul de afaceri. Vezi si cum s-ar putea produce scumpiri in lant in intreaga economie.

Mortul numarul 4555. Tragedia romanului ars de viu intr-una dintre cele mai mari drame ale omenirii. Au umplut giulgiul cu pietre, din el nu mai ramasese mare lucru!

Pe 6 iulie 1944, in oraselul american Hartford soseste circul. 000 de suflete - multi copii, multe femei - vin in cortul urias sa vada spectacolul. O tigara declanseaza incendiul, care se propaga.

Preturile s-au marit cu 3,27% in decembrie. Ce produse au inregistrat cele mai mari scumpiri

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a scazut in decembrie 2018 la 3,27%, de la 3,43% in noiembrie, in conditiile in care gazele naturale s-au scumpit cu 16,61% fata de aceeasi luna a anului 2017, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

FOTO Cele mai bizare obiecte gasite in oameni ajunsi la Urgente. Topul unic in lume intocmit in Statele Unite

Specialistii din Statele Unite au intocmit o baza de date care cuprinde cele mai bizare obiecte gasite in oameni modul in care au ramas blocate.

Impozite mai mari pentru romani in 2019! Autoritatile au facut anuntul

Impozite mai mari pentru romani in 2019! Autoritatile au facut anuntul. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

Orchestra Uniunii Europene, finantata si coordonata de Ministerul Culturii, va cuprinde 3-4 muzicieni din cele mai importante ansambluri muzicale ale UE

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale a lansat, marti, in dezbatere publica proiectul de Hotarare privind organizarea si finantarea Orchestrei Uniunii Europene. Textul Ordonantei prevede ca pentru acest proiect vor fi selectati cate 3-4 muzicieni din cele mai importante orchestre ale statelor membre UE.

Dacia electrica - Istoria de 10 ani a unei iluzii. De ce nu va aparea prea curnd si ct costa acum cele mai ieftine masini electrice

Acum zece ani directorul Dacia de atunci spunea ca masina electrica ar putea fi lansata peste un deceniu. Am ajuns in acel punct si Dacia electrica nu exista pe strada, ci este subiect de stiri adeseori exagerate. De ce nu a aparut Dacia care se poate incarca la priza, ce au spus sefii de la Renault in toti acesti ani si cand ar fi o sansa ca Dacia electrica sa apara? in articol puteti citi depsre aceste lucruri, dar si despre cat costa cele mai ieftine masini electrice in ziua de azi.

Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume iar in unele cazuri deja si-a depasit rivalii, conform unei analize a Pentagonului, care mai indica faptul ca reunificarea Taiwanului la China continentala figureaza in fruntea prioritatilor armatei chineze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )