Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trezoreria SUA a sanctionat persoane din Iran care au efectuat atacuri cibernetice de amploare la nivel global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trezoreria SUA a sanctionat persoane din Iran care au efectuat atacuri cibernetice de amploare la nivel global

Departamentul Trezoreriei Statelor Unite a impus joi sanctiuni grupului de hacking Advanced Persistent Threat 39 APT39), unor 45 de persoane asociate acestuia si unei companii paravan din Iran. Guvernul Iranului, aflat in spatele companiei paravan Rana Intelligence Computing Company Rana), a desfasurat pe parcursul anilor o campanie malware care avut ca tinta dizidenti iranieni, jurnalisti si companii internationale din sectorul calatoriilor, potrivit unui comunicat al institutiei americane, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut patru politisti si trei agenti de paza ramane dupa gratii. Decizia este definitiva

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut noua persoane, intre care 4 politisti si 3 agenti de paza, ramane dupa gratii. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a anuntat, miercuri seara,.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

CORONAVIRUS |MAE: Doua persoane din cadrul Centralei MAE si al Ambasadei Romaniei la Viena, testate pozitiv

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe MAE) au fost testati pozitiv, miercuri, pentru noul coronavirus. Este vorba de un angajat cu functie de executie din cadrul Centralei MAE si un diplomat din cadrul Am.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )