Libnet.ro
UNICEF

00:07

Universitatile nu se vor mai inchide automat la 3 cazuri confirmate de covid, potrivit unui nou ordin de ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Universitatile nu se vor mai inchide automat la 3 cazuri confirmate de covid, potrivit unui nou ordin de ministru

Universitatile nu se vor mai inchide automat la doar trei cazuri de coronavirus confirmate in formatii de studiu diferite, decizie care este inclusa intr-un ordin comun de ministru ce se afla in lucru la Ministerele Educatiei si Sanatatii, a declarat pentru Edupedu. ro Horia Onita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR). Astfel, decizia o va lua fiecare unitate de invatamant superior impreuna cu directiile de sanatate publica, in functie de numarul de cazuri si unde au aparut in functie de cum sunt impartite facultatile pe imobile) pentru fiecare situatie in parte, scrie Edupedu. continuă pe Ziarul Bursa

ANOSR: Universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate

Horia Onita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), a declarat ca universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate in formatii de studiu diferite.

Trei cazuri confirmate de COVID-19 la Judecatoria Braila. Cum sunt afectate sedintele de judecata

Activitatea de judecata la nivelul instantei se restrange, in sensul ca vor fi amanate toate cauzele, cu exceptia urgentelor si a cauzelor care, potrivit legii, se solutioneaza fara citarea partilor.

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Tara Cantoanelor

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 209 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce Vaslui deschide topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri - 104.

Nelu Tataru, despre numarul de cazuri de COVID-19: Sunt cazuri care se regasesc in comunitati Suntem inca in acel registru al unui platou (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a discutat pe B1 TV despre numarul mare de cazuri de COVID-19 din Romania, inregistrat la doua saptamani dupa inceperea scolii: Suntem la un numar de aproape 124 de.

7 milioane de cazuri de COVID-19 si peste 204.000 de decese in SUA. Scenariu negru pentru finalul anului

Statele Unite ale Americii a trecut pragul de 7 milioane de cazuri de COVID-19. Cifrele au fost comunicate de celebra Universitate Johns Hopkins. Peste 7 milioane de cazuri si peste 204. 000 de decese cu COVID-19 au.

Alexandru Rafila demasca sistemul sanitar. Motivul pentru care Romania are cele mai multe decese cauzate de COVID-19. Ce se intampla in spitale

Medicul Alexandru Rafila vine cu vesti proaste in contextul in care, pe zi ce trece, numarul cazurilor de COVID-19 cresc alarmant. Reprezentantul Romaniei la OMS se asteapta la rezultate mai ingrijoratoare odata cu deschiderea scolilor, asa cum a fost si in cazul reinceperii mai multor activitati, incepand cu 1 septembrie. Specialistul a oferit de asemenea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )