Libnet.ro
UNICEF

11:00

Veste proasta pentru fumatori! Se scumpesc din nou tigarile

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru fumatori! Se scumpesc din nou tigarile

Tigarile se vor scumpi din nou de la 1 ianuarie 2019, atunci cand va intra in vigoare noul Cod Fiscal, care prevede cresterea accizei pe tutun. Cresterea pretului la tigari se datoreaza obligativitatii de. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru Dragnea. Zegrean sustine ca nerespectarea termenului privind motivarea unei sentintei nu poate fi un temei de revizuire a acesteia (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat ca daca o hotarare a instantei nu este motivata in maxim 90 de zile asa cum prevede legea, asta nu constituie un motiv pentru revizuirea.

Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

O noua lege pe piata asigurarilor stabileste un regim juridic mai favorabil consumatorului, prin implementarea unor obligatii de transparenta si informare in sarcina brokerilor de asigurare, potrivit.

Este din nou NUNTA in Familia Regala! Printesa se casatoreste cu un fost manager de club (FOTO)

Este din nou nunta in familia regala a Marii Britanii. Printesa Eugenie, una dintre cele doua nepoate ale reginei Elizabeta a II-a, se casatoreste cu alesul inimii sale, Jack Brooksbank. Este a doua nunta.

Un CUTREMUR PUTERNIC a lovit din nou! Seismul a avut magnitudinea de 6

Indonezia este din nou lovita de cutremur. Dupa seismul cu magnitudine de 7,5 de acum doua saptamani, care a provocat un tsunami ce a dus la moartea a peste 2. 000 de persoane, joi, un cutremur cu magnitudinea 6.

Tudorel Toader se ntlneste joi, la Strasbourg, din nou, cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca se va intalni joi, de la ora 15. 00, la Strasbourg, din nou cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, potrivit Mediafax.

Trump si Putin s-ar putea ntlni din nou la Helsinki, anul viitor (presa finlandeza)

Presedintele american Donald Trump s-ar putea intalni din nou cu omologul sau rus Vladimir Putin in capitala Finlandei, Helsinki, in primavara anului viitor, a scris miercuri cotidianul Helsingin Sanomat in editia sa online, citand surse, transmite Reuters.

Trump si Putin s-ar putea vedea din nou. Cand ar avea loc marea intalnire

Presedintele SUA, Donald Trump, s-ar putea intalni din nou cu omologul sau rus Vladimir Putin la Helsinki, in primavara anului viitor, potrivit editiei online de miercuri a ziarului Helsingin Sanomat, care.

Monica Gabor, din nou mamica: Am avut emotii, dar, intr-un final, a meritat! (VIDEO)

Monica Gabor este din nou mamica. Fosta doamna Columbeanu are acum si un baietel. Este vorba despre copilul lui Mr. Pink dintr-o relatie anterioara. Copilul s-a mutat recent cu cei doi si pare sa se.

DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

Indragitul cantaret Fuego, cunoscut publicului larg sub numele de scena Paul Surugiu a uimit din nou fanii virtuali printr-un pe Facebook. Avand in vedere ca este unul dintre cei mai activi artisti din.

HOROSCOP pentru ultimele luni din 2018. Taurii se vindeca sufleteste, Scorpionii scapa de o gramada de prieteni falsi

Horoscop pentru ultimele luni din 2018. Mai sunt mai putin de 3 luni si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime luni ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )