Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Firea a gasit vinovatii pentru infrangere: Oameni care ar fi putut sa puna umarul la candidatura mea au preferat sa ma loveasca cot la cot cu adversarii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Firea a gasit vinovatii pentru infrangere: Oameni care ar fi putut sa puna umarul la candidatura mea au preferat sa ma loveasca cot la cot cu adversarii

Gabriela Firea a recunoscut faptul ca a pierdut alegerile pentru functia de primar general, subliniind ca nu are ce sa-si reproseze. De asemenea, Firea i-a acuzat pe cei care nu au vrut o coalitie de stanga care ar fi avut sanse sa se bata de la egal la egal cu partidele din polul anti-PSD. continuă pe Adevărul

Monica Pop, atac la Vlad Voiculescu: Au murit oameni care puteau fi in viata acum daca nu exista el!

Monica Pop este cunoscuta pentru comentariile si criticile dure, mai ales cand vine vorba de autoritatile statului. in plina campanie electorala pentru Alegerile Locale, Monica Pop a avut un atac dur impotriva lui Vlad Voiculescu. Candidatul USR-PLUS la functia de viceprimar la Capitalei, a fost si Ministrul Sanatatii pentru o scurta perioada. Drama de la .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei si sa ramana in linia intai a PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca va avea o discutie cu Gabriela Firea dupa ce incheie conferinta de presa de luni la sediul partidului, conform news. ro.

FIREA: Spre dimineata vom sti exact care este rezultatul real al alegerilor

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca rezultatul real al alegerilor locale va fi cunoscut luni dimineata. Prin urmare, orice cifre se anunta in aceasta seara, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum sa fie pana la urma cele oficiale. Le luam ca atare, dar asta nu inseamna ca avem in aceasta seara deja invinsi si invingatori, spune Firea, conform news. ro.

Masterplanul Cartierului pentru Justitie, finalizat. Care este zona in care se vor muta toate institutiile din sistemul judiciar (VIDEO)

Ministerul Justitiei anunta finalizarea masterplanului Cartierului pentru Justitie, care presupune gruparea tuturor institutiilor de justitie din Capitala intr-un singur areal.

Solutia pentru toti romanii care au o Dacia veche: te costa mai putin decat una noua si mergi aproape gratis

Dacia Logan exista pe piata din 2004. Daca esti unul dintre oamenii care au cumparat una atunci, sau pana in 2010, e bine sa stii ca exista solutii de-a o moderniza. Si pretul nici nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )