Libnet.ro
UNICEF

17:16

Viorica Dancila, decizie de ultima ora: Voi merge in Parlament pentru remaniere

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, decizie de ultima ora: Voi merge in Parlament pentru remaniere

Viorica Danicila a declarat la sedinta de guvern ca va merge in Parlament pentru remaniere. Premierul a mai sustinut ca toate aceste conflicte sunt din cauza refuzului presedintelui Iohannis, care nu doreste. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mutari de ultima ora, in plina criza politica: Liviu Alexa, un proprietar de media fidel PSD, vine la sefia filialei de Cluj, in locul unui deputat foarte influent pe plan local

Miscari de trupe in PSD, intr-un moment politic cum nu se poate mai complicat pentru soarta Guvernului Dancila, care sa pregateste sa mearga in Parlament pentru validarea remanierii, dar care este amenintat.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Calin Popescu-Tariceanu: Viorica Dancila incearca sa evite venirea in Parlament si cumpara pe unii la bucata. Melescanu si-a primit argintii, a impuscat postul de presedinte al Senatului

Calin Popescu Tariceanu a acuzat luni seara PSD ca incearca traga de timp si sa cumpere parlamentari la bucata, acesta fiind motivul care ar explica teama premierului Dancila de a veni in.

Dancila, dupa decizia CCR: Iohannis a incalcat Constitutia cu cinism si nepasare. Voi merge in Parlament

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis ca, in urma deciziei CCR, sa semneze de indata decretele de revocare a ministrilor remaniati si sa isi indeplineasca atributiile respectand Constitutia pe care, in ultima perioada, a calcat-o in picioare in mod constient.

Victor Ponta o ameninta pe Viorica Dancila cu motiunea de cenzura: Asteptam pana miercuri

Victor Ponta ii cere premierului Viorica Dancila sa vina pana miercuri in Parlament cu o propunere de Guvern restructurat. in caz contrar, Pro Romania va vota motiune de cenzura propusa de liberali,.

VIORICA DANCILA: Vom merge in Parlament atunci cand vom considera ca este momentul oportun

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca s-a stabilit ca Guvernul va merge in Parlament pentru remaniere, insa nu s-a decis cand se va intampla acest lucru.

Dancila a anuntat, dupa decizia CCR, ca va merge in Parlament cu o noua propunere de guvern Asteptam ca presedintele sa semneze de indata decretele de revocare a ministrilor remaniati

Viorica Dancila a scris, miercuri, pe Facebook, ca va merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care va cere un vot de incredere, dupa ce Curtea Constitutionala a decis astazi acest lucru ca urmare a retragerii ALDE de la guvernare, ceea ce a schimbat structura politica a Executivului. Dancila a mai scris ca asteapta ca presedintele sa semneze de indata decretele de revocare a ministrilor remaniati si sa motiveze respingerea noilor ministri propusi. Este periculos pentru democratie si pentru stabilitatea tarii sa avem la Cotroceni un candidat lipsit de respect pentru lege si de responsabilitate pentru soarta romanilor, a subliniat Dancila.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

Strategie de ultima ora a PSD. Care este planul Vioricai Dancila

Viorica Dancila nu mai face nicio miscare in razboiul cu Klaus Iohannis legat de restructurarea Guvernului. Premierul asteapta decizia CCR privind conflictul dintre palate. Surse politice spun ca.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )