Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila si PSD au dat in judecata Romarg si ICI-Bucuresti pentru domeniul vioricadancila.ro

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila si PSD au dat in judecata Romarg si ICI-Bucuresti pentru domeniul vioricadancila.ro

PSD si liderul partidului, Viorica Dancila, au dat in judecata furnizorul de gazduire a domeniilor de internet Romarg si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica-ICI Bucuresti pentru domeniul www. vioricadancila. ro, scrie Mediafax. Procesul vizeaza proprietate intelectuala. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Las portofoliul de comisar european pentru ca sunt convinsa ca il voi castiga pe cel de presedinte al Romaniei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a infirmat intr-o conferinta de presa la Resita zvonurile cum ca urmeaza sa-si pregateasca portofoliul pentru pozitia de comisar european, subliniind cava.

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu.

Oficial. Viorica Dancila si-a depus candidatura la prezidentiale. Avem nevoie de un presedinte activ. As fi primul presedinte care a fost si premier

Presedintele PSD Viorica Dancila a depus joi semnaturile necesare pentru inscrierea la alegerile prezidentiale din iarna. As fi primul presedinte care a fost si premier, a declarat aceasta, care a subliniat ca un avantaj al sau fata de restul candidatilor e ca-i place sa stea in mijlocul oamenilor.

VIDEO Viorica Dancila, aparitie de senzatie la Alba Iulia. Cum a intrat in sala din Casa de Cultura a Studentilor

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai tarii. in timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dancila s-a dus sa-si intalneasca sustinatorii din Alba Iulia. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei. Sefa PSD a profitat de moment pentru a-si .

Viorica Dancila vine la Alba Iulia pentru a participa la conferinta de alegeri a PSD Alba

Premierul Viorica Dancila, insotita de cativa ministri, va fi prezenta, sambata, la Alba Iulia la conferinta judeteana a PSD Alba.

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Viorica Dancila nu mai e asa de sigura pe votul Luminitei Odobescu impotriva lui Kovesi: Nu am apucat sa verific, a fost o zi incarcata Daca s-ar adeveri vreo acuzatie la adresa fostei sefe a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania

Viorica Dancila spune ca informatia ca reprezentantul Romaniei in COREPER, Luminita Odobescu, ar fi votat pentru Kovesi in ciuda mandatului dat de Guvern este inca neverificata, premierul sustinand ca a avut un program incarcat astazi si ca nu ar fi reusit sa afle cum a votat, de fapt, Odobescu. Anterior, Dancila declarase ca Luminita Odobescu a votat asa cum a spus cu o zi inainte, adica impotriva. De asemenea, premierul a sustinut ca daca s-ar adeveri vreo acuzatie si vreun dosar vizand-o pe fosta sefa a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania.

Viorica Dancila, mesaj pentru Kovesi: Daca acuzatiile la adresa ei se adeveresc, ar fi o lovitura pentru Romania Cum explica premierul votul negativ dat de Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, miercuri, Laurei Codruta Kovesi, cu ocazia desemnarii sale in fruntea Parchetului European, ca spera ca niciun dosar care planeaza acum si care sunt in spatiul.

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )