Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cauza mortii actorului Paul Walker. Ce au descoperit legistii.

România Liberă România Liberă,
Cauza mortii actorului Paul Walker. Ce au descoperit legistii.

Au fost finalizate autopsiile lui Paul Walker, starul seriei Furios si iute si a cea a lui Roger Rodas, prietenul si cansilierul sau financiar, care era la volan, in momentul tragediei. Analizele au relevat faptul ca Paul Walker ar fi putut supravietui initial accidentului de masina daca automobilul Porsche Carrera GT in care se afla nu ar fi luat foc. Starul din Furios si iute nu a murit in urma impactului, ci decesul a fost survenit in urma traumatismelor suferite si a ranilor cauzate de . continuă pe România Liberă

Cauza mortii actorului Paul Walker. Un barbat, arestat pentru ca a furat din masina ...

Jameson Witty, un barbat in varsta de 18 ani, a fost arestat, fiind suspectat ca a furat o parte din capota automobilului Porsche Carrera, in care actorul Paul Walker a murit sambata, intr-un accident, informeaza Realitatea. net. Departamentul serifului din Los Angeles a afirmat joi ca suspectul Jameson Witty a fost arestat la domiciliul sau din Tujunga, statul California, si ca un al doilea suspect urmeaza sa fie arestat, informeaza Mediafax. ro. Conform detectivilor din Santa Clarita, .

Vitezomanii timisoreni marsaluiesc cu masinile si motoarele in memoria actorului Paul Walker

Fanii actorului american Paul Walker, care a murit in urma unui accident de masina, se vor intalni vineri seara, de la ora 20. 00, pe platoul de la Stadionul Dan Paltinisanu.

Masina mortii lui Paul Walker |Porsche a lansat un avertisment: Nu lasati masina asta de curse pe maini gresite

Masina sport Porsche Carrera GT model 2005) in care a murit Paul Walker - starul din The Fast and the Furious - nu era una usor de condus. Compania producatoare, Porsche, a trimis catre toti dealerii sai un document oficial in care explica lucruri despre Carrera GT si in care afirma ca este foarte sensibila la calitatea drumului.

Accidentul lui Paul Walker: Porsche a mai fost data in judecata pentru un accident cu masina mortii Carrera GT

Moartea actorului Paul Walker, ars intr-o masina Porsche Carrera GT, scoate la lumina detalii despre acest model al companiei germane. Dupa ce mecanicii firmei care se ocupau de masina in care a murit starul din The Fast and The Furious au spus ca acest Carrera a avut un defect de fabricatie, s-a aflat ca un alt Carrera GTs-a aflat in anul 2005 in centrul unui proces in SUA pentru care germanii au trebuit sa plateasca despagubiri importante.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker. Accidentul, filmat de un cuplu

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker 40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

A incercat sa profite de pe urma mortii lui Paul Walker. Gestul sau ar putea sa-l coste libertatea

Un tanar din California a fost arestat, dupa ce a furat o bucata din epava ramasa in urma accidentului in care si-a pierdut viata Paul Walker, scrie Daily Mail. Jameson Witty, de 18 ani, a postat pe o retea.

Paul Walker: primele rezultate ale autopsiei arata ca actorul a supravietuit impactului initial, dar a murit din cauza traumatismelor si arsurilor

Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles a facut publice rezultatele autopsiei actorului Paul Walker si a prietenului sau Roger Rodas. Potrivit investigatiilor medicale, protagonistul francizei Fast and Furious a murit din cauza traumatismelor suferite in momentul impactului si a arsurilor provocate de explozia automobilului.

VIDEO Paul Walker: primele rezultate ale autopsiei arata ca actorul a supravietuit impactului initial, dar a murit din cauza traumatismelor si arsurilor

Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles a facut publice rezultatele autopsiei actorului Paul Walker si a prietenului sau Roger Rodas. Potrivit investigatiilor medicale, protagonistul francizei Fast and Furious a murit din cauza traumatismelor suferite in momentul impactului si a arsurilor provocate de explozia automobilului.

Romanii ii vor aduce lui Paul Walker un omagiu in centrul Bucurestiului

Fanii actorului Paul Walker din Romania ii vor aduce, vineri seara, un omagiu. Admiratorii sai au creat evenimentul Paul Walker World Wide Drive Bucharest in care vor tine un moment de reculegere si vor tura masinile prin centrul Bucurestiului, in memoria lui Walker.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )