Libnet.ro
UNICEF

17:45

A incercat sa profite de pe urma mortii lui Paul Walker. Gestul sau ar putea sa-l coste libertatea

Antena3 Antena3,
A incercat sa profite de pe urma mortii lui Paul Walker. Gestul sau ar putea sa-l coste libertatea

Un tanar din California a fost arestat, dupa ce a furat o bucata din epava ramasa in urma accidentului in care si-a pierdut viata Paul Walker, scrie Daily Mail. Jameson Witty, de 18 ani, a postat pe o retea. continuă pe Antena3

Cauza mortii actorului Paul Walker. Ce au descoperit legistii.

Au fost finalizate autopsiile lui Paul Walker, starul seriei Furios si iute si a cea a lui Roger Rodas, prietenul si cansilierul sau financiar, care era la volan, in momentul tragediei. Analizele au relevat faptul ca Paul Walker ar fi putut supravietui initial accidentului de masina daca automobilul Porsche Carrera GT in care se afla nu ar fi luat foc. Starul din Furios si iute nu a murit in urma impactului, ci decesul a fost survenit in urma traumatismelor suferite si a ranilor cauzate de .

Cauza mortii actorului Paul Walker. Un barbat, arestat pentru ca a furat din masina ...

Jameson Witty, un barbat in varsta de 18 ani, a fost arestat, fiind suspectat ca a furat o parte din capota automobilului Porsche Carrera, in care actorul Paul Walker a murit sambata, intr-un accident, informeaza Realitatea. net. Departamentul serifului din Los Angeles a afirmat joi ca suspectul Jameson Witty a fost arestat la domiciliul sau din Tujunga, statul California, si ca un al doilea suspect urmeaza sa fie arestat, informeaza Mediafax. ro. Conform detectivilor din Santa Clarita, .

Masina mortii lui Paul Walker |Porsche a lansat un avertisment: Nu lasati masina asta de curse pe maini gresite

Masina sport Porsche Carrera GT model 2005) in care a murit Paul Walker - starul din The Fast and the Furious - nu era una usor de condus. Compania producatoare, Porsche, a trimis catre toti dealerii sai un document oficial in care explica lucruri despre Carrera GT si in care afirma ca este foarte sensibila la calitatea drumului.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker. Accidentul, filmat de un cuplu

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker 40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

Accidentul lui Paul Walker: Porsche a mai fost data in judecata pentru un accident cu masina mortii Carrera GT

Moartea actorului Paul Walker, ars intr-o masina Porsche Carrera GT, scoate la lumina detalii despre acest model al companiei germane. Dupa ce mecanicii firmei care se ocupau de masina in care a murit starul din The Fast and The Furious au spus ca acest Carrera a avut un defect de fabricatie, s-a aflat ca un alt Carrera GTs-a aflat in anul 2005 in centrul unui proces in SUA pentru care germanii au trebuit sa plateasca despagubiri importante.

Accidentul lui Paul Walker: actorul nu a incercat sa iasa, inregistrarea de la 911 si hoti arestati

Politia americana a analizat imaginile video de la accidentul mortal suferit de starul din The Fast and The Furious, Paul Walker, incercand sa raspunda la intrebarea tuturor: a incercat acesta sau nu sa iasa din Porsche-ul in flacari? De asemenea, alte doua informatii de ultima ora despre aceasta drama care a rapit un idol al cinematografului si al impatimitilor de masini inainte de vreme.

VIDEO Producatorii Fast and Furious 7 se gandesc sa renunte la tot materialul filmat cu Paul Walker, dar i-au facut un video tribut

Studiourile Universal au luat decizia de a amana productia peliculei Fast and Furious 7, in urma tragediei in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker. Producatorii au in vedere posibilitatea de a renunta complet la materialul cu Paul Walker si de a relua filmarile, dupa cum a declarat o sursa din cadrul studiourilor pentru site-ul The Wrap.

Emotionant! Beyonce i-a adus un tribut lui Paul Walker in cadrul unui concert! Vezi aici momentul live!

Asa cum deja bine stiti cu totii, actorul Paul Walker, devenit celebru gratie seriei The Fast And The Furious, a decedat pe 30 noiembrie in urma unui tragic accident de masina in timp ce se indrepta spre un eveniment caritabil. Vedetele din lumea muzicii nu au ramas indiferente la acest lucru, dovada stand si un .

Vitezomanii timisoreni marsaluiesc cu masinile si motoarele in memoria actorului Paul Walker

Fanii actorului american Paul Walker, care a murit in urma unui accident de masina, se vor intalni vineri seara, de la ora 20. 00, pe platoul de la Stadionul Dan Paltinisanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )