Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cauzele stiintifice care stau la baza frigului din Europa

Antena3 Antena3,
Cauzele stiintifice care stau la baza frigului din Europa

Europa este cuprinsa de un val de ger, care a facut ca temperaturile sa scada sub valorile normale pentru finalul lunii februarie si a adus ninsoarea in locuri in care acest fenomen este o raritate. Oamenii de. continuă pe Antena3

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

Revine apetitul la risc pe bursele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, revenind apetitul la risc al investitorilor.

Bilantul victimelor frigului siberian din Europa a trecut de 20 de morti

Europa ramane marti sub un val de frig provenind din Siberia - de la Baltica si pana la Marea Mediterana -, soldat cu cel putin 23 de morti in decurs de patru zile, scrie AFP.

AFP: Bilantul victimelor valului de frig din Europa a ajuns la 46 de morti

Valul de frig siberian care s-a abatut asupra Europei a ucis 46 de oameni pana miercuri, inclusiv numeroase persoane fara adapost, si continua sa perturbe transporturile, relateaza agentia AFP, citata de News. ro.

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin.

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a.

Vreme rea in mai multe tari din Europa. MAE: Atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis, marti, atentionara de calatorie in sase state europene din cauza vremii neprielnice. Ungaria Conditii meteorologice severe in perioada 27 - 28 februarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )