Libnet.ro
UNICEF

14:45

Caz asemanator cu cel din Caracal. Cu toate dovezile, acuzatul nu a fost condamnat

Playtech Playtech,
Caz asemanator cu cel din Caracal. Cu toate dovezile, acuzatul nu a fost condamnat

Cazul lui O. Simpson din anii 1995, asemanator cu cel din Caracal, a fost cel mai mediatizat proces din istoria Statelor Unite ale Americii. Cu toate dovezile, acuzatul nu a fost condamnat. Caz asemanator cu cel din Caracal Cazul lui Orenthal James O. ) Simpson, tras la indigo cu cel din Caracal. Simpson a scris istorie . continuă pe Playtech

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Caz similar celui din Caracal: O tanara de 17, sechestrata in Capitala, a fost salvata din manile proxenetilor, dupa ce a sunat la 112. Cum au intervenit politistii de aceasta data

Un caz asemanator cu tragedia din Caracal s-a petrecut vineri in Capitala, chiar in ziua se presupune ca Gheorghe Dinca ar fi ucis-o pe Alexandra.

Declaratia incredibila a unui avocat, cu privire la crimele din Caracal: Vorbesc de un cutremur. Nu cred ca Dinca este criminalul

Avocatul Mihai Dragan a vorbit in exclusivitate cu Antena 3 despre cazul Caracal. Este un caz monstruos si din privinta modului in care a fost instrumentat. in acest moment au preluat cei mai competenti.

Declaratia acida a unui avocat, cu privire la crimele din Caracal: Nimeni nu se concentreaza pe ideea ca sunt disparute sau poate anchetatorii au certitudinea ca au decedat

Avocatul Mihai Dragan a vorbit in exclusivitate cu Antena 3 despre cazul Caracal. Este un caz monstruos si din privinta modului in care a fost instrumentat. in acest moment au preluat cei mai competenti.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa lui Gheorghe Dinca

Crimele din Caracal au ingrozit Romania si au fost subiectul principal al stirilor la toate posturile de televiziunile. Si internetul a fost plin de informatii despre ororile din judetul Olt, iar casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata Google Maps, unde a primit mai multe recenzii si comentarii. Casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata .

UPDATE Procurorii au reluat cercetarile la casa din Caracal. Dinca si-a mentinut declaratiile si a oferit noi indicii la audierile de azi-noapte

Procurorii DIICOT au reluat, vineri, cercetarile la casa din Caracal unde Gheorghe Dinca le-ar fi ucis pe cele doua adolescente, acesta fiind adus la fata locului, dupa ce a fost audiat ore intregi in cursul noptii, suspectul mentinandu-si declaratiile anterioare. Vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite . ) vor fi verificate si gropile cu beton si ciment, a precizat purtatoarea de cuvant a DIICOT, precizand ca Dinca a oferit noi indicii in timpul audierilor de azi noapte.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Dezvaluiri devastatoare despre tragedia din Caracal. Gheorghe Dinca, suspect in alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, cel care a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta.

Populatia din Caracal, avertizata prin RO-ALERT. in zona garii, au avut loc scurgeri dintr-un vagon cu propilena

Pericol de explozie, aseara 29 iulie), in zona Garii Caracal! Un apel la numarul de urgenta 11, efectuat aseara 29 iulie, a semnalat faptul ca sunt scurgeri de substante periculoase dintr-un vagon al unui tren incarcat cu propilena, in zona Garii Caracal. La fata locului, au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratul pentru Situatii .

Cum a omorat-o criminalul din Caracal pe Alexandra. De ce vecinii n-au simtit mirosul cand Gheorghe Dinca a ars cadavrul in butoi

Au aparut declaratii explozive in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Gheorghe Dinca a explicat anchetatorilor modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )