Libnet.ro
UNICEF

00:07

Caz revoltator: Un brancardier a ucis mai multi pacienti pentru a favoriza activitatea unor firme de pompe funebre

B1 B1,
Caz revoltator: Un brancardier a ucis mai multi pacienti pentru a favoriza activitatea unor firme de pompe funebre

Caz revoltator in Italia. Un brancardier din regiunea Catania a fost arestat, fiind banuit ca a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea unor firme de pompe funebre, informeaza. continuă pe B1

Un brancardier a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre

Politistii din Catania au arestat joi un brancardier banuit ca a ucis mai multe persoane aflate in ultima parte a vietii, in schimbul unor retributii, pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe.

Videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti si in care politistii sunt facuti incompetenti, viral pe pagina de Facebook Politistii au umor / Plus o lectie de gramatica pentru viceprimarul Craiovei Adrian Cosman

Videoclipul distribuit marti pe Facebook de mai multi PSD-isti, printre care si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si in care se afirma ca politia incompetenta poate condamna oameni nevinovati daca vrea sa gaseasca un tap ispasitor a devenit viral pe pagina Politistii au umor, unde a depasit 23. 000 de vizualizari.

ANPC a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a dat amenzi de 25.000 lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a aplicat amenzi in valoare de 25. 000 lei, in urma unor controale efectuare in cadrul Comandamentului de Iarna, informeaza institutia, prin intermediul unui comunicat de presa.

SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi raniti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi raniti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

UPDATE SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi morti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi morti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

O manipulare ieftina si JENANTA: Reactia politistilor la videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti in care oamenii legii sunt facuti incompetenti. Ce lectie de gramatica a primit viceprimarul Craiovei

PSD mutileaza legile justitiei si incearca sa ne convinga de faptul ca o fac pentru a ne proteja pe noi, oamenii de rand. Mai mult, se folosesc de crima de la metrou pentru a justifica masacrarea.

Interventie a salvamontistilor: Mai multi copii, impreuna cu instructorii de schi, blocati pe munte, in zona Cabanei Postavaru (FOTO)

Zece persoane au ramas blocate luni seara in zona Cabanei Postavaru din cauza intunericului si a cetii, salvamontistii din Poiana Brasov intervenind pentru salvarea acestora, informeaza.

Alarmant! Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Ce se intampla

Un somn linistit asigura o stare de bine si o sanatate corespunzatoare, dar se intampla de multe ori sa ne trezim in toiul noptii si sa nu mai adormim apoi. Iata de ce se intampla acest lucru si cum ne putem odihni ca.

Guvernul suplimenteaza numarul de posturi la Ministerul de Externe, cele mai multe fiind pentru Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa UE

Guvernul a aprobat miercuri suplimentarea de posturi pentru Centrala Ministerului Afacerilor Externe si pentru reteaua sa externa, sustinand necesitatea dinamizarii activitatii specifice a institutiei pe parcursul exercitarii mandatului de Presedinte al Consiliului UE. Astfel, se creeaza 30 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 989 in prezent la 1019 posturi, pentru departamentele de spatiu/tematice si a celor cu profil tehnic-administrativ din Centrala MAE. De asemenea, vor fi 149 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 1. 484 in prezent la 1. 633, pentru serviciul exterior al MAE.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )