Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alarmant! Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Ce se intampla

Antena3 Antena3,
Alarmant! Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Ce se intampla

Un somn linistit asigura o stare de bine si o sanatate corespunzatoare, dar se intampla de multe ori sa ne trezim in toiul noptii si sa nu mai adormim apoi. Iata de ce se intampla acest lucru si cum ne putem odihni ca. continuă pe Antena3

ANPC a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a dat amenzi de 25.000 lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a aplicat amenzi in valoare de 25. 000 lei, in urma unor controale efectuare in cadrul Comandamentului de Iarna, informeaza institutia, prin intermediul unui comunicat de presa.

Psiholog: Cu ingrijorare, intalnesc tot mai multi adolescenti care sufera de tulburare obsesiv-compulsiva

Potrivit psiho-terapeutului Daniela Dragne Macarie, pragul ii este trecut de tot mai multi tineri si adolescenti care sufera de tulburare obsesiv-compulsiva. Tulburarea, destul de comuna in zone precum Statele Unite ale Americii, se caracterizeaza prin ganduri intruzive, care produc disconfort si sunt greu de controlat, insotite de comportamente repetitive.

Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Oarecum era in intentia mea sa avem un dialog, dar, din senin, am auzit o declaratie ca si-a pierdut increderea in ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns criticilor pe care i le-a adus presedintele Klaus Iohannis, spunand, miercuri seara, la Antena 3, ca intentiona oarecum, cel putin in faza initiala a modificarilor legilor justitiei, sa aiba un dialog cu seful statului, dar, din senin, a auzit o declaratie a presedintelui care spunea ca si-a pierdut increderea in el, potrivit news. ro. Tudorel Toader a mai spus ca, intr-adevar, nu l-a cautat niciodata pe Klaus Iohannis, dar nu inseamna ca l-a evitat, el sustinand ca i se pare normal sa ramana in banca sa si de acum incolo, in limitele competentelor sale.

VIDEO Flashmob cu bagaje si trolere in fata sediului PSD Sibiu: Multi romani, in special tineri, se gandesc serios sa plece din tara

Al saptelea fashmob in fata sediului PSD din Sibiu a avut loc duminica la pranz, cateva sute de oameni venind cu trolere pentru a atrage atentia asupra faptului ca multi romani, in special tineri, sunt atat de dezamagiti incat se gandesc serios sa plece din tara, relateaza News. ro. Pentru a saptea zi consecutiv, sibienii s-au strans la pranz in ceea ce au denumit Zona libera de coruptie, aflata peste drum de sediul organizatiei judetene a PSD Sibiu.

Videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti si in care politistii sunt facuti incompetenti, viral pe pagina de Facebook Politistii au umor / Plus o lectie de gramatica pentru viceprimarul Craiovei Adrian Cosman

Videoclipul distribuit marti pe Facebook de mai multi PSD-isti, printre care si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si in care se afirma ca politia incompetenta poate condamna oameni nevinovati daca vrea sa gaseasca un tap ispasitor a devenit viral pe pagina Politistii au umor, unde a depasit 23. 000 de vizualizari.

SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi raniti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi raniti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

UPDATE SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi morti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi morti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

Droguri de la varste tot mai fragede. Pretul extazului - o viata distrusa

Varsta de la care incep tinerii sa consume droguri scade tot mai mult, infinit de greu mai dus de organism decat tutunul. Prima doza, trebuie inlocuita cu o doza si mai mare. Asta stiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )