Libnet.ro
UNICEF

18:45

Caz socant la un liceu din Cluj: O invatatoare a umilit un elev de sapte ani

România Liberă România Liberă,
Caz socant la un liceu din Cluj: O invatatoare a umilit un elev de sapte ani

Un elev de sapte ani, de la Liceul de Muzica Sigismund Toduta ,din Cluj a fost umilit de profesoara de muzica, informeaza presa locala www. ziaruldecluj. ro. continuă pe România Liberă

Cluj-Napoca: Elev din clasa I, umilit de invatatoare in fata colegilor: Ma baiatule, tu esti intreg? Unde iti sta ma capul? Jumatate de creier ce esti! (VIDEO)

Caz socant la o scoala din Cluj-Napoca. O invatatoare este acuzata ca isi umileste elevii in fata clasei. intr-o inregistrare audio obtinuta de parinti se aude cum femeia tipa si isi jigneste.

ANPDCA condamna comportamentul invatatoarei din Cluj care l-a numit pe un elev jumatate de creier

Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie ANPDCA) condamna comportamentul invatatoarei din Cluj si aminteste celor care lucreaza cu copii ca au obligatia sa anunte DGASPC daca exista suspiciuni de abuz sau neglijare a copiilor, potrivit unui comunicat al institutiei.

Caz socant in Australia: Un copil cu autism a fost tinut intr-o cusca la scoala

Autoritatile australiene au declansat o ancheta, dupa ce un baiat in varsta de 10 ani, bolnav de autism, a fost pus sa stea intr-o cusca de patru metri patrati, la o scoala publica din Canberra, informeaza Mediafax.

Directoarea unui liceu din Giurgiu, gasita incompatibila de ANI

Directoarea Colegiul National Ion Maiorescu, din Giurgiu, Mirela Delea, a fost gasita incompatibila de Agentia Nationala de Integritate, intrucat a detinut in acelasi timp functia de director si functia de presedinte al Organizatiei Municipale de Femei a PSD Giurgiu, conform unui comunicat al institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )