Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cazul de la Caracal: Au fost gasite fragmente osoase arse si cenusa intr-un sac

România Liberă România Liberă,
Cazul de la Caracal: Au fost gasite fragmente osoase arse si cenusa intr-un sac

Anchetatorii au gasit fragmente osoase arse si cenusa intr-un sac, despre care Gheorghe Dinca, princ. continuă pe România Liberă

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

Cazul Caracal. Fragmente osoase si cenusa, gasite intr-un sac intr-o padure. Procuror: Dinca a declarat ca e trupul Luizei si ca a folosit aceleasi metode ca in cazul Alexandrei

Un sac cu fragmente osoase si cenusa a fost gasit intr-o padure de langa Caracal, iar din declaratiile date de Gheorghe Dinca acestea ar apartine Luizei Melencu, tanara disparuta in aprilie, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime.

Politistii care au intervenit in cazul Caracal au fost audiati de procurorii Sectiei de ancheta

Mai multi politisti care au intervenit in cazul disparitiei Alexandrei au fost audiati, sambata, de procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor, care au deschis dosar penal pentru abuz in serviciu.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

UPDATE Cazul Caracal. A treia zi de cercetari la locuinta lui Gheorghe Dinca O femeie a sesizat Politia ca a gasit haine langa locul unde a fost cautat telefonul Luizei

Anchetatorii au revenit, duminica, pentru a treia zi la rand, la casa lui Gheorghe Dinca, de unde sambata au fost ridicate noi fragmente osoase si probe biologice. De asemenea, cu o zi in urma procurorii si politistii au cautat fara rezultat telefonul mobil al Luizei, pe care Dinca a sustinut ca l-a aruncat intr-un lan de floarea-soarelui. 50 Hainele ridicate de pe campul situat intre Caracal si Craiova nu sunt ale LuizeiUPDATE 11. 52 Anchetatorii verifica podul casei lui Gheorghe Dinca, de unde au ridicat noi probe in anchetaUPDATE O femeie a sesizat Politia ca a gasit haine langa locul unde a fost cautat telefonul Luizei, iar anchetatorii fac verificari acolo.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Remus Radoi este acum in vizorul presei dupa ce a recunoscut legatura stransa pe care o are cu politia. La scurt timp dupa disparitia ALexandrei, comisarul sef a preferat sa se bazeze pe informatiile interlopului la inceputul derularii anchetei in cazul Caracal. Cine este Remus Radoi, siguranta si increderea politiei din Caracal? Remus Radoi a .

O NOUA DEMITERE IN CAZUL CARACAL: ECATERINA ANDRONESCU Guvernul gafelor de comunicare

Premierul Viorica Vasilica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu. Demiterea s-a facut printr-o postare pe Facebook, pe pagina oficiala a lui Dancila. Demiterea nu a intervenit pentru nenumaratele dovezi de incompetenta ale Ecaterinei Andronescu in gestionarea Educatiei Nationale, ci pentru ca ministrul de resort nu a aratat empatie fata de victimele din cazul Caracal.

Andreea Marin, mesaj dur in cazul Caracal. Ce transmite catre institutiile statului

Andreea Marin si-a dat si ea cu parre cu privire la cazul crimelor din Caracal. Vedeta, profund miscata de drama fetelor ucise, fiind si ea, la randul ei mama, a vorbit in termeni destul de duri la adresa autoritatilor pe care le acuza indirect ca nu protejeaza cetatenii. Prezentatoarea se gandeste cu groaza ca si .

Dan Pavel, despre cazul Caracal: Mafia secolului 21 combatuta cu politia secolului 20

Cazul Caracal a socat Romania. Bloggerul Dan Pavel se arata rezoltat de cum evolueaza ancheta. Aceasta arata, intr-o postare pe blogul personal, cum politia secolului 20 vrea sa combata mafia secolului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )