Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca se plange ca este obosit. Primeste apa, dar aceasta se incalzeste si este o problema

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Gheorghe Dinca se plange ca este obosit. Primeste apa, dar aceasta se incalzeste si este o problema

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, se plange ca este obosit si primeste apa care se incalzeste, in timpul perchezitiilor din casa lui, sustine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia. El mai afirma ca toti cei care participa la cercetarile din casa lui Dinca lucreaza in conditii grele. continuă pe Adevărul

Avocat: Gheorghe Dinca se plange ca este obosit. Sunt niste conditii foarte grele acolo pentru toata lumea Primeste apa, dar aceasta se incalzeste si este o problema

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, se plange ca este obosit si primeste apa care se incalzeste, in timpul perchezitiilor din casa lui, sustine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia. El mai afirma ca toti cei care participa la cercetarile din casa lui Dinca lucreaza in conditii grele.

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

Descoperire-scandaloasa in cazul lui Gheorghe Dinca. Ce au gasit anchetatorii cand au intrat pe Facebook. Surpriza colosala pe contul criminalului

Surpriza de proportii pentru anchetatori: in ciuda fatadei sale de om lipsit de contact cu lumea, asasinul din Caracal folosea tehnologie moderna. Cu fiecare zi care trece, povestea lui Gheorghe Dinca devine.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca a construit un adevarat labirint al mortii

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

Telefonul lui Gheorghe Dinca a fost verificat de anchetatori! Acestia au gasit in telefonul lui un sms care poate schimba totul! NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE.

INTERVIU EXCLUSIV. Cum a ajuns fiica monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca, sa plece in Italia

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un interviu incendiar in care se explica cum a plecat fiica monstrului din Caracal in Italia. Despre fiica criminalului din Caracal stim deja ca a avut o.

Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Cazul Caracal. Portretul lui Dinca, facut de un cunoscut criminolog italian: Este un sociopat sadic. Un monstru lipsit de constiinta morala

Medicul si criminologul italian, Ursula Franco, a acordat un interviu site-ului hotnews. ro in care a vorbit despre profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca. Expertul italian, sustine ca Dinca a folosit asa numita tehnica de vultur atunci cand si-a capturat victimele. in opinia criminologului, Dinca este un monstru lipsit de constiinta morala, incapabil sa simta vinovatie si remuscari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )