Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice, dupa arestul din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice, dupa arestul din Bucuresti

Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru expertiza psihologica. Aceta se afla in Arestul Central de 48 de ore si are. continuă pe Antena3

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Saptamana cruciala in dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, supus luni unei expertize psihiatrice (VIDEO)

Saptamana decisiva in ancheta de la Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia soldata cu cel putin doua fete disparute, despre care se crede ca ar fi murit,a fost adus duminica i.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la Politie pentru o analiza comportamentala

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, a fost scos din Arestul Central, marti, si dus la IGPR, unde se realizeaza o analiza a comportamentului sau, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Cazul Caracal: GHEORGHE DINCA ar putea fi trecut pe medicamente! Detalii de ultima ora

Ghoerghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, ar putea fi trecut pe medicamente, in functie de rezultatul expertizei psisologice, potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, citat de.

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

Gheorghe Dinca a fost adus in arestul Politiei Capitalei si ar urma sa fie supus expertizei psihiatirce

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus duminica in Bucuresti si este, in prezent, inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei, au precizat surse judiciare. De asemenea, el urmeaza sa fie supus expertizei psihiatrice.

Gheorghe Dinca va fi evaluat comportamental. Un criminalist a explicat pentru B1 TV de ce e important testul la care va fi supus presupusul criminal din cazul Caracal (VIDEO)

Testarea cu poligraful este una deosebit de importanta pentru ancheta, pentru ca dispozitivul inregistreaza chiar si cele mai mici reactii sau emotii pe care le-ar avea Dinca, in momentul in care ii sunt.

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize psihocomportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize psihocomportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. Analiza va avea loc laInspectoratul General al Politiei.

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )